Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken automobiliste veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 22-01-2017, 11.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

IJZENDIJKE - Een dronken automobiliste heeft zaterdagavond bij IJzendijke een lantaarnpaal en een verkeersbord omver gereden. De vrouw reed vervolgens door naar huis waar zij later is aangehouden.

Het ongeval vond rond 19.20 uur plaats op de N61 bij de rotonde met de afslag richting Waterlandkerkje. De politiemeldkamer werd door een alerte getuige gewaarschuwd. Agenten vonden enkele brokstukken van de personenauto, waaronder een kentekenplaat. Ze reden door naar de woning van de bestuurster in IJzendijke.

De 54-jarige vrouw bleek bij een ademtest teveel alcohol te hebben gedronken en werd aangehouden. De flink beschadigde auto werd ook aangetroffen. De vrouw werd voor verder onderzoek naar het politiebureau in Terneuzen gebracht. Tijdens een ademanalyse blies ze 720 ug/l. Ze mocht rond 22.45 uur het politiebureau verlaten. Met haar zal een afspraak gemaakt worden om later een verklaring af te leggen.

Tegen de vrouw zal proces-verbaal worden opgemaakt. Een medewerkers van Rijkswaterstaat kwam naar de getroffen rotonde om de noodzakelijke maatregelen te treffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koen (10-2-2017 om 12:20)
Waarom rijden mensen onder invloed van alcohol..? Rijscholen zeggen dit zo vaak, waarom zijn sommige mensen dan zo eigenwijs. Deze mensen moeten hun autorijbewijs kwijt raken. Dit is echt gevaarlijk voor andere onschuldige mensen!!
hans (23-1-2017 om 00:52)
Ben benieuwd wie dat zal zijn uit IJzendijke. Laat me raden ????? Miss leert ze er wat ervan , cursusje ,boeteje,verzekeringje,autoje en alle ellende die je nog verder krijgt. Daar in IJzendijke leren ze het nooit !!!!
marja (22-1-2017 om 15:58)
al zo vroeg bezopen???ben je klaar mee met zulke drankcriminelen al die ellende van schade enz..dit mormel rijbewijs nooit meer terug geven..ppff je zult er net lopen met je gezinnetje
Vlissinger (22-1-2017 om 12:11)
Verstand komt met de jaren.. maar als je het met 54 nog niet hebt ben je verloren!