Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Politie onderzoekt vechtpartij in Terneuzen

Toegevoegd: 22-01-2017, 21.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie is een onderzoek gestart naar een vechtpartij zondagmorgen vroeg op de hoek van het Arsenaalplein met de Nieuwstraat in Terneuzen. Het incident gebeurde rond 04.20 uur tegenover de bioscoop.


De politiemeldkamer kreeg een melding dat meerdere mensen op straat aan het vechten waren. Minimaal één slachtoffer zou diverse keren geschopt zijn. Toen agenten in de buurt kwamen, spraken ze met een man, die mogelijk slachtoffer was. Hij werd door enkele vrienden geholpen. De man vertelde dat hij nog geen aangifte wilde doen en ook geen medische hulp nodig had. De groep wilde niks met de politie te maken hebben.

Diverse agenten, waaronder vier bikers, gingen op onderzoek uit in de binnenstad. Toen zij een tweetal mannen zagen lopen, rende een van hen weg richting een tuin aan de Korte Dijkstraat. De omgeving werd afgezet. Na enige tijd kwam de man via de regenpijp van een woning naar beneden en meldde zich bij de politie. Hij werd aangehouden, omdat hij nog 90 dagen gevangenisstraf tegoed had.

Vervolgens werd een nader onderzoek ingesteld naar de vechtpartij. Van enkele mensen werd een verklaring opgenomen. Zij bevestigden dat een man diverse keren flink was geschopt. Er is zondag geen aangifte gedaan van deze ongeregeldheden in Terneuzen. De politie is daarom nog op zoek naar een of meerdere slachtoffers, maar ook naar getuigen van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. de Visser (23-1-2017 om 11:50)
Tja, en als die crimineel wel was opgepakt en wel 90 dagen in de bak had gezeten was die daar niet geweest om nog meer de crinimeel uit te hangen. maar ja, blijkbaar laat justitie mensen die ze zelf naar de bak verwijzen gewoon vrij rondlopen zodat ze nog meer verderf kunnen zaaien. Ondertussen sluiten ze gevangenissen omdat ze toch niet vol zitten ? Het riekt verdacht veel dat ze expres het tuig de straat op schoppen om de maatschappij zo nog meer te ontwrichten.
Cookie-instellingen beheren