Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zware aanrijding N667 Heinkenszand

Toegevoegd: 23-01-2017, 10.03 uur - Update: 23-01-2017, 11.12 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij een verkeersongeluk in Heinkenszand zijn vanochtend meerdere personen gewond geraakt.


Op de Heinkenszandseweg (N667) kwamen even na 09.00 uur een personenauto en een landbouwvoertuig met elkaar in botsing. Er ontstond een flinke ravage en diverse brandweerwagens werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Ook een traumateam werd gealarmeerd maar dit kwam uiteindelijk niet ter plaatse. De politie kon vanochtend nog niets zeggen over het aantal gewonden en de ernst en aard van hun letsel.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie doet inmiddels sporenonderzoek.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Haar neefje (24-1-2017 om 14:05)
@vlissinger Heb je nou echt geen betere reactie? Alles maar weer op snelheid gooien!!!! Was je erbij? Pannekoek, denk je nou echt dat zij, en dan nog met 2 kinderen in de auto in de dichte mist, te hard rijdt? Hou je vooroordelen voor je, vooral als je niet weet hoe het gebeurd is. Is dat nou zo moeilijk? Oja, is het jou ook bekend dat een goeie vriendin achter haar reed en ook moest uitwijken? Ik wedt van niet.. Dan erbij, de tractor was afslaand verkeer op dezelfde weg..
Bevelander (24-1-2017 om 12:23)
@W. de Vries Ik zie toch echt alleen maar een dumper hoor, niks geen uitpuilende ladingen. Je was niet ter plaatse maar je mening doet anders vermoeden. Het enorme gewichtsverschil tussen deze dumper en de redelijk kleine auto veroorzaakt deze ravage, heeft niks te maken met die agrarier zoals jij het zo mooi verwoordt
W. de Vries (23-1-2017 om 13:44)
Het ziet er voor mij uit dat de lading die aan alle kanten er uit puilt voor de toch al slechte verlichting heeft gehangen, op de foto's netjes opzij geschoven te zien, of was dat door de klap ? En daarmee dan door de dikke mist soep ? Onverantwoord, ik denk dat hier toebrengen van zwaar letsel of zoiets ten laste moet worden gelegd, en permanent schorsen rijbewijs natuurlijk. Maar het gaat hier wederom om een agrarier en die zijn door de wet beschermd dus zal het wel de schuld zijn van de achteropkomers die dan maar beter uit hadden moeten kijken naar een stilstaande trekker zonder verlichting in de dikke mist op een doorgaande weg. Want zo staat het letterlijk in de wet. Een beetje poep op de verlichting ? Is een kleine overtreding.
Vlissinger (23-1-2017 om 13:41)
kunstige actie weer! pas je snelheid aan bij mist!! is dat dan echt zo moeilijk?
Zeeuws wuufje (23-1-2017 om 11:54)
Veel auto's zie je zonder licht op rijden en vooral in dikke mist! Sterkte met de personen.
Cookie-instellingen beheren