Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dak auto Heinkenszand werd opengescheurd

Toegevoegd: 23-01-2017, 16.22 uur
De moeder en een zusje van de jongen bleven ongedeerd.
De moeder en een zusje van de jongen bleven ongedeerd.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij het ongeluk vanochtend in Heinkenszand raakte een 6-jarige jongen gewond. Het dak van de auto waarin hij zat werd opengescheurd. Dat zegt de politie.


Het ongeluk gebeurde even na 09.00 uur op de Heinkenszandseweg (N667). Volgens de politie zat het slachtoffertje samen met zijn zusje en moeder in de auto. De vrouw zag een tractor met aanhangwagen links afslaan maar moest vermoedelijk uitwijken en kon niet voorkomen dat de auto de aanhangwagen raakte.

Het dak van de auto scheurde open en een flink aantal hulpverleners spoedde zich naar de ongevalslocatie. De drie zijn onderzocht maar alleen de jongen hoefde mee naar het ziekenhuis. Hij liep volgens de politie een hoofdwond op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. de Winter (24-1-2017 om 15:22)
Kan iemand mij nog even aanwijzen waar de mistverlichting op die trekkerkombinatie zit ? die zit er helemaal niet hé. Ondertussen wordt men in de zeeuwse media betutteld of wij toch wel weten wanneer wij ons mistlicht aan moeten zetten ? Alsof we dat bij het behalen van ons rijbewijs verplicht niet moesten leren ? Maar de wet aanpassen zodat agrariërs ook gewoon alle verkeerseisen moeten voldoen die voor de rest wel gelden ?? neen, over hun lijk. Of liever dat van een ander dus. Bedankt weer, regelgevers. De kosten voor de zwaar gesubsidiëerde stinkende rijke landbouwer blijven lekker laag zo. Want een paar mistlampen voor de veiligheid van anderen blijken te duur voor deze branche. Maar zo wil het kabinet het dus moet het maar zo.
peter (24-1-2017 om 14:47)
dat is ook een weg waar veelste hard gereden wordt,je krijg de kans niet om op een normalen manier over te steken, ze zouden eens moeten gaan denken om verkeersremmers te plaatsen,in de plaats van flits actie s is wel goed voor de staat. nu is het nog goed afgelopen voor dit gezin, gelukkig,soms rijden ze gewoon zonder licht daar, op fietsers op de rijbaan,de gekste dingen maak je mee.
Cookie-instellingen beheren