Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 248 km

Vannacht kans op gladheid, waarschuwing KNMI

Toegevoegd: 23-01-2017, 16.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt voor de kans op gladde wegen. Tussen maandagavond 22.00 uur en dinsdagochtend 11.00 uur geldt code geel.


In de loop van de avond is er in het hele land kans op gladheid door opvriezing of bevriezing van natte weggedeelten. Dit kan vooral gebeuren als er sprake is van opklaringen na een (winterse)bui.

Alle verkeersdeelnemers kunnen volgens het KNMI hinder ondervinden. De gladheid verdwijnt morgen later in de ochtend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald de Smet (24-1-2017 om 22:24)
Die reactie van ronald om 16.10 uur komt niet van mij, ik vind de reactie laag bij grond , de andere mensen betalen ook wegenbelasting en hebben het recht om daar te zijn , die mensen moeten ook naar hun werk, als je dat treiteren noemt, dan zit er waarschijnlijk iets niet goed bij je en voel je jezelf heer en meester op de weg en kan je beter voor een ander beroep kiezen. (geduld is een schone zaak)
kees (24-1-2017 om 18:51)
Ik las het bericht van sleepbedrijf Kuzee die weel auto s gisteren en ook vandaag heeft weggesleept. Ook hij klaagde dat er mongolen zijn die bij mist 100 KM per uur rijden. Ze zien niet in dat er ook mistbanken zijn en vrachtauto s op de weg rijden met 80 KM per uur die je onmogelijk kan zien. Deze man haalt elke dag de sukkels van de weg die te hard rijden zei hij
Franky (24-1-2017 om 18:09)
Vanmorgen toch echt een stel kansloze op de weg gezien. En wat Kees zegt, er werd wel degelijk 130-140 gereden, besef wel dat er andere weggebruikers zijn die 70 gaan rijden, 140 is het dubbele en dat in dichte mist!! Daarnaast vriest mist aan op de weg dus naast mist ook nog eens verraderlijk glad. Waar ik me vanmorgen echt kwaad om maakte, er was al file vorming op de afslag Goes thv de Pomp Vliedberg. 2 automobilisten gezien die perse de afslag wilde hebben en bij het eerste de beste gaatje hun vierwieler er in probeerde te proppen. Dit met het gevolg dat ze half op de uitvoegstrook en de doorgaande rijbaan stil stonden. Ik moest er daar ook af, ik dacht bij mezelf, als het niet anders kan rij ik door tot de volgende afslag.
ronald (24-1-2017 om 16:10)
allemaal sukkels op de weg sochtends vroeg die lekker het goederenvervoer komen treiteren . denk een keer na voor je de weg op gaat ik maak het elke dag mee .
Jose (24-1-2017 om 11:59)
Vlissingen; Ik raad U aan om het verhaal in de PZC van vandaag, 24-01 met Mark Kuzee te lezen. Rijexamens zijn gisteren ochtend uitgesteld omdat je de verkeerslichten onzichtbaar waren. En U beweerd dat Dat Kees overdrijft. Nee je kunt beter doorscheuren en dan maar hopen dat een sleepbedrijf Uw auto en van Uw medeweggebruikers niet als een hoop schroot moet ophalen. Over de mensen van de hulpdiensten maar niet te spreken.
Vlissinger (24-1-2017 om 06:00)
Kees, overdrijven is een vak he, 5 meter? laat me niet lachen hahaha. 20 meter op de snelweg? nu snap ik dat jullie zovaak crashen, afstand inschatten zit er totaal niet in!
Cookie-instellingen beheren