Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 195 km

Straat afgezet vanwege verwarde vrouw

Toegevoegd: 24-01-2017, 16.30 uur
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - De hulpdiensten hebben vanmiddag in het Zeeuws-Vlaamse Koewacht een straat afgezet nadat een verwarde vrouw de hulpdiensten had gebeld.


Brandweer, politie en ambulancedienst spoedden zich rond 14.40 uur naar de Bolraapstraat. De vrouw bevond zich in een woning in deze straat. Ze belde zelf de politie met een onduidelijke melding. Agenten hebben een deur geforceerd en haar naar buiten gehaald. Ze is door agenten opgetild en weggevoerd om vervolgens te worden opgevangen door de ambulancedienst.

In de tussentijd had de brandweer slangen uitgerold, perslucht omgehangen en de straat afgezet. In de woning zijn metingen gedaan. Het pand is geventileerd. De vrouw is uiteindelijk per ambulance afgevoerd. Rond 16.15 uur werd de afzetting weer opgeheven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frankie (25-1-2017 om 09:53)
Peter denk na voordat je weer zo iets van dit lage niveua plaatst.
Peter (25-1-2017 om 08:16)
Je zou er maar naast wonen, dit is niet de eerste keer dat ze fratsen uithaalt, wat is de volgende streek die ze uit gaat halen? Als buur hou je je hart vast, wat minder begripvol zijn, zachte heelmeesters maken stinkende wonden, aanpakken en aan het werk zetten, dit kost de werkende belastingbetaler veel geld! Heel Nederland gaat naar de kloten met dat slappe gedoe!
Ja-Ja (25-1-2017 om 06:25)
Dank u ,Rutte VVD.v,Rijn PvdA en Zorginstanties. Graaiers Maar straks ,voor de verkiezingen, weer een paar leugens en het klootjesvolk ga weer op ze stemmen. Denk na,deze partijen "naaien"de bevolking. Beide partijen gaan voor het kapitaal en valse macht.
Ronald (24-1-2017 om 22:16)
Ik ben het volledig met Wim eens, iemand in psychische nood (wat hier waarschijnlijk het geval was) kan in paniek geraken en zoekt hulp, doordat je geestelijk ziek bent. Ik wens haar veel moed en sterkte en hopelijk beterschap en tijdelijk in goede handen van begripvolle hulpverleners, ik heb echt met haar te doen.
wim (24-1-2017 om 18:05)
Wat een vreselijk bericht als je dit leest van die vrouw als je zo je woning moet verlaten ik wens haar beterschap en laten we hopen dat ze gezond en wel terug mag keren naar haar woning
Klara (24-1-2017 om 17:20)
Veel sterkte voor de mevrouw!
Cookie-instellingen beheren