Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Straat afgezet vanwege verwarde vrouw

Toegevoegd: 24-01-2017, 16.30 uur
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - De hulpdiensten hebben vanmiddag in het Zeeuws-Vlaamse Koewacht een straat afgezet nadat een verwarde vrouw de hulpdiensten had gebeld.


Brandweer, politie en ambulancedienst spoedden zich rond 14.40 uur naar de Bolraapstraat. De vrouw bevond zich in een woning in deze straat. Ze belde zelf de politie met een onduidelijke melding. Agenten hebben een deur geforceerd en haar naar buiten gehaald. Ze is door agenten opgetild en weggevoerd om vervolgens te worden opgevangen door de ambulancedienst.

In de tussentijd had de brandweer slangen uitgerold, perslucht omgehangen en de straat afgezet. In de woning zijn metingen gedaan. Het pand is geventileerd. De vrouw is uiteindelijk per ambulance afgevoerd. Rond 16.15 uur werd de afzetting weer opgeheven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PIETER SIMONS (27-1-2017 om 23:32)
in deze harde kolere maatschappij zullen de zwakere afvallen en sterkste overleven , zij die gezond zijn ,slim , knap en rijk een gebekt overleven . net als bij de dieren helaas gaat het die kant steeds meer die kant op . jammer .
A. de Vries (26-1-2017 om 10:05)
Het zal wel weer een economisch slachtoffer zijn van kabinet rutte die ze geen leven meer overlaten. Dat noemen ze gemakshalve "verwarde personen". Zij keren dit soort mensen de rug toe en laten hen aan hun lot over, omdat voornamelijk hun eigen economie verder moet. Zoals ze zelf duidelijk gezegd hebben, daar zijn offers voor nodig, slachtoffers. Nou, sinds rutte zijn de zelfmoordstatistieken omhoog geschoten dus gaat het weer goed met de economie toch ? Voor mij heet dat bloedgeld. Parasiteren. Kannibalisme. Economische genocide.
Gijs (25-1-2017 om 16:12)
En helaas komen steeds meer van zulke patiƫnten thuis te zitten door de bezuinigingen op de zorg. Er zullen dus steeds meer van zulke meldingen komen. Wen er dus maar aan! Sterkte voor de mevrouw! Ik hoop dat ze passende hulp krijgt!
Ja-Ja (25-1-2017 om 14:16)
Peter. Ik woon naast zo'n "Gek". in Middelburg Schreeuwen, vloeken.schuttingwoorden,harde muziek,smerig huis en balcon.enz. Politie is al een paar keer geweest.Weet er alles van. Woningbouw doet er ook niets aan.Weet er alles van. Wel tegen bewoners zeggen wat ze moeten doen. Bewoners zijn roepende in de woestijn. Persoon is gewoon een patient die naar een psychische afdeling moet.. Het verval van de maatschappij gaat maar door.De regeerder kijken de andere kant op.
Peter (25-1-2017 om 13:56)
Frankie, ik heb heel goed nagedacht! Snap jij het wel, zomaar een kreet is totaal geen niveau! Harry, 's nachts "leven" geen kloten doen en overdag slapen is nog nooit iemand beter van geworden! We kunnen het allemaal wel op psychische ziekten steken, hard werken verlicht de geest!
harry (25-1-2017 om 10:02)
nou veel verwarden ,psygische zieken in nederland hebben bijna geen zorg dat is het probleem ze vereenzamen en verpauperen in hun woning triest toch .geen wonder dat ze vreemd gestoord gedrag vertonen zoals schreeuwen of zot worden .
Cookie-instellingen beheren