Weerbericht:
Perioden met regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zes tips over moordzaak Van den Boogaart

Toegevoegd: 24-01-2017, 22.16 uur
Erik van den Boogaart werd op 55-jarige leeftijd doodgeschoten.
Erik van den Boogaart werd op 55-jarige leeftijd doodgeschoten.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - De televisie-uitzending van Opsporing Verzocht over de moord op Erik van den Boogaart heeft zes tips opgeleverd. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het lichaam van Van den Boogaart werd in november gevonden in het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland. Hij bleek te zijn doodgeschoten en heeft volgens de politie naar schatting zeker drie maanden in het water gelegen.

Tijdens de tv-uitzending was uitgebreid aandacht voor de zaak. Gisteren maakte de politie al bekend dat het uit Spijkenisse afkomstige slachtoffer zich vermoedelijk bezighield met illegale praktijken en vaak grote sommen contant geld uitgaf.

Het slachtoffer zou volgens de politie vorig jaar in Antwerpen voor bijna 70.000 euro aan sieraden hebben gekocht. Onder die sieraden bevond zich een vrij exclusief herenhorloge van het merk IWC. De politie vroeg in de uitzending onder meer of mensen wellicht weten waar dit horloge is gebleven.

Het programma wordt woensdag om 11.40 uur herhaald op NPO 2.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ronnie (25-1-2017 om 11:21)
@ wim, lui in die wereld zijn toch ook beesten ? Ik hoef hier toch geen betoog te houden als voor kleine kinderen dat er erg kwade mensen op de wereld rond lopen die inderdaad elkaar voor geld afschieten ? Aan de andere kant, sociale zekerheid is er niet meer, alleen voor rijke miljonairs, de rest moet maar zien hoe ze overleven en ziet zich soms genoodzaakt tot dit soort dingen te vervallen om maar uit de hopeloosheid van de werkeloze staatsslaaf te blijven en nog iets van een leven te mogen genieten, hoe kort dat soms ook is. Een garantie op een eerlijk inkomen geeft de overheid verder ook niet. Het is de kat op het spek binden, en is aantoonbaar een bron van inkomsten van dit land dus dat zegt genoeg.
wim (25-1-2017 om 06:49)
Wat is en blijft het toch levensgevaarlijk om je eigen in die wereld je eigen te begeven zie hier dat je ook opgeruimd word om in die wereld te leven ,afgeschoten word als een beest