Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Losse flodders ingeleverd tijdens spreekuur

Toegevoegd: 25-01-2017, 09.47 uur
De ingeleverde losse flodders.
De ingeleverde losse flodders.
© Foto: Twitter / @WA_DKaljouw
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Tijdens het eerste bewonersspreekuur  ‘Bewonerstijd’ in Arnemuiden heeft iemand losse flodders ingeleverd bij de politie.


Volgens wijkagent David Kaljouw kwam er iemand met de oefenmunitie naar het pop-up-spreekuur omdat hij hier graag vanaf wilde. De munitie was van de vader van de man geweest en in zijn schuur beland.

Voor het spreekuur op de parkeerplaats bij de EMTÉ-supermarkt aan de Clasinastraat was een politiebus neergezet. Hierbij konden mensen aan zowel de politie als de gemeente vragen stellen en suggesties doen voor het verbeteren van hun wijk.

Op donderdag 9 februari is er opnieuw een spreekuur. Mensen kunnen dan tussen 16.00 en 17.00 uur op dezelfde locatie terecht. Ook in maart is er een spreekuur. Dan is het spreekuur op vrijdag 10 maart tussen 11.00 en 12.00 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
crusaader (25-1-2017 om 17:17)
wauw! spannend haha
Cookie-instellingen beheren