Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in de middag enkele onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dertien boetes bij verlichtingscontrole Vlissingen

Toegevoegd: 25-01-2017, 09.49 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verlichtingscontrole in Vlissingen heeft de politie maandag in een uur tijd dertien bekeuringen uitgeschreven. Ook werden er waarschuwingen gegeven voor het niet bij hebben van het legitimatiebewijs.


De controle vond tussen 07.00 en 08.000 uur plaats bij het Baskensburgpad. Volgens de politie had het grootste deel van de passerende fietsers hun verlichting keurig op orde.

De politie benadrukt dat het belang van goede fietsverlichting. “Andere weggebruikers kunnen je hierdoor veel beter zien.”


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (25-1-2017 om 19:37)
P, vind dat een goede zaak maar zet er een bak met lampjes naast zodat je de kinderen Ook verder goed op pad stuurt. Want na een boete hebben ze nog steeds geen fietsverlichting en moeten ze lopend verder en komen ze dus te laat op school, en als een puber naar Middelburg moet lopen met zijn fietsje naast hem, nou denk zelf maar ff na he dat gaat niet gebeuren en dus stapt hij gewoon weer op zijn fiets of hij gaat naar huis en mist een dag school. Spek niet alleen de staatskas maar doe ook iets positiefs voor de kids. (voor de reageerders: ja de verantwoording van de ouders en bla bla bla)
Franky (25-1-2017 om 14:51)
@P van D, Wat een frustratie komt er uit je toetsenbord zeg! Je weet heel goed te vertellen wat ze wel en niet moeten doen, misschien is er nog wel een leidinggevende functie binnen de politie voor je vrij, ik zou zeggen solliciteren. Rond deze dagen controleren op fietsverlichting is een prima actie, de actie heeft wel geteld 1 uur geduurd en betreft naar mijn mening een signaal naar de overige fietsers toe. Ps. wbt die mistlampen, het was toevallig vrij mistig de laatste dagen, daar zijn mistlampen voor. ;-)
Bert (25-1-2017 om 10:37)
Bert vindt dat er ook gecontroleerd moet worden op juiste verlichting bij personenauto's.
P van D (25-1-2017 om 10:14)
Hahaha kijk dan, fietsers pakken kunnen ze wel maar de daders van de nieuwjaars-rellen lopen nog steeds vrij rond haha dat snap ik politie heeft al zijn mensen nodig om jonge fietsers te pakken die vechten niet terug hey dat is safe ! Oh en als jullie toch tijd over hebben pak dan ook die gasten die hele dagen blowen achter stuur je ziet ze overal hier dat lees ik nooit, en pak ook al die rot mistlampen aan bijna iedereen aan heeft.. Is ook veilig Politie dus dat lukt jullie wel ( daarom geef ik diefstal en inbraak al niet eens meer op ze doen er toch niks mee )