Weerbericht:
Overdag grijs en af en toe (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestaties bij inval drugsonderzoek Clinge

Toegevoegd: 25-01-2017, 09.58 uur - Update: 25-01-2017, 11.11 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - Het flexteam van de politie heeft vanochtend een inval gedaan in een woning in het Zeeuws-Vlaamse Clinge. Dat gebeurde in het kader van een drugsonderzoek.

De aanleiding van deze inval was een eerdere vondst van twee tassen met hennep en een weegschaal achter de betreffende woning. Het onderzoek leidde volgens de politie naar twee verdachten.

De twee zijn ter plekke aangehouden op verdenking van softdrugshandel. Het gaat om een 20-jarige man en een even oude vrouw. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau in Hulst.

Omdat in de woning een Stafford-hond aanwezig was, zette de politie ook een hondengeleider van het Team Surveillancehonden in. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750