Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie politieauto's vernield bij garagebedrijf

Toegevoegd: 25-01-2017, 12.56 uur - Update: 25-01-2017, 15.05 uur
De schade aan één van de voertuigen.
De schade aan één van de voertuigen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag zijn bij een autobedrijf aan de Gildeweg in Vlissingen drie politieauto's vernield die daar geparkeerd stonden.


Volgens de politie werd de schade rond 08.00 uur ontdekt. Van de voertuigen waren verschillende ruiten vernield. Enkele auto's die in de buurt van de politiewagens stonden zijn door rondvliegend glas eveneens beschadigd geraakt.

De politie is een onderzoek gestart naar dit incident en is op zoek naar mensen die meer weten over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (25-1-2017 om 18:29)
@aad roloos, jij vindt het blijkbaar normaal. Ik zou graag weten waar jouw auto staat....... Hoop dat ze die lafbekken pakken en een nekschot geven. Het is al mis in Vlissingen maar als er nu niets gebeurt loopt het echt uit de hand. Ik zeg ,opruimen die gasten zonder daar verder woorden aan vuil te maken.
theo (25-1-2017 om 18:14)
zoveel procent van de bevolking niets van je moet weten . maar die bevolking als er stront aan de knikker is bellen ze wel de politie omdat ze in een nood zijn, En dan zijn ze wel blij dat de politie er is. Hulde voor onze hulpverleners. Dank je wel politie, jullie helpen ons in noodgevallen. dus poten af van hun voertuigen, die hebben ze nodig om de gemeenschap te helpen.
anneke (25-1-2017 om 18:08)
Helaas....weer Vlissings tuig! Wat is die mooie stad de laatste jaren verloederd! Hoop zo dat met een nieuwe regering dit tuig eens écht aangepakt mag worden!
Hennie (25-1-2017 om 17:58)
Zo zie je maar, dat het heel belangrijk is om de fietsers te bekeuren die geen deugdelijke verlichting voeren!! Waar zijn ze in Vlissingen mee bezig,een goede urgentie bepaling in ieder geval niet.
walchenaar (25-1-2017 om 17:50)
gelukkig dat de werkende belastingbetaler in elk geval weet dat dit op onze kosten gerepareerd word ..!!!! de politie heb je hier in elk geval niet mee .. vooral heeeeeeel erg zielig en vooral kinderlijk gedrag ...
kees (25-1-2017 om 17:41)
Met al die radicaliserende mensen daar die niet moeten hebben van het gezag is dat normaal. Politie auto s moet je beter beveiligen want anders gaan ze daar gewoon eraan. De volgende keer vliegen ze wellicht in de fik en dan is de schade groter. Gelukkig gaan ze hier in Goes goed met de politie om
Cookie-instellingen beheren