Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drie politieauto's vernield bij garagebedrijf

Toegevoegd: 25-01-2017, 12.56 uur - Update: 25-01-2017, 15.05 uur
De schade aan één van de voertuigen.
De schade aan één van de voertuigen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag zijn bij een autobedrijf aan de Gildeweg in Vlissingen drie politieauto's vernield die daar geparkeerd stonden.

Volgens de politie werd de schade rond 08.00 uur ontdekt. Van de voertuigen waren verschillende ruiten vernield. Enkele auto's die in de buurt van de politiewagens stonden zijn door rondvliegend glas eveneens beschadigd geraakt.

De politie is een onderzoek gestart naar dit incident en is op zoek naar mensen die meer weten over de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (28-1-2017 om 19:08)
Weer is het in Vlissingen, wat een pauper stad, al helemaal te zien aan de reacties, ook al heerst er in Terneuzen ook zo'n kanker gezwel die geen haar beter zijn! In plaats van je ongenoegen te uiten op internet kun je ook met meerdere gedupeerden verhaal gaan halen bij de daders? De softe bedoeling in Nederland moet een aanwijzing zijn om in maart op de partij te stemmen die van Nederland weer jou Nederland maakt?! Go for it! Politie, jij ook!
cas (28-1-2017 om 11:54)
goed is het niet maar als de politie zich nou eens wat professioneler zou gedragen in plaats van boetes uitdelen voor nagenoeg niks, hele dagen op zoek naar kwekerijen terwijl de harddrugs dealers in de straten staan, eens wat vriendelijker zouden zijn maar hun medemens in plaats van met gebiedende toon orders uit blaffen. denk dat weinig mensen van de reacties hier werkelijk weet hoe vals en achterbaks agenten kunnen zijn. is het goed dat die auto's kapot gemaakt zijn? NEE absoluut niet, maar het zinnetje 'actie reactie' komt gelijk naar boven
Tim (27-1-2017 om 19:34)
Hennie ( 25-1-2017 0m 17:58),Mag ik hier uit opmaken dat in Uw ogen fietsers maar mogen doen wat ze willen? Naar mijn mening wordt er te weinig gecontroleerd naar de fietser toe! En dat de politie volgens U de wacht had moeten houden bij deze auto's?
azijnzeiker (27-1-2017 om 13:54)
@azulleke als dit een oorlogsverklaring is is het wel zeer kansloos en hadden ze dit op het politiebureau gedaan denkt u niet... dit is gewoon willekeurige vandalisme niks meer en zeker niks minder. en als het gezag gefaald heeft kunnen we de deuren van de stad sluiten met al die buitensporige criminaliteit die voort blijft vloeien zonder dat politie of justitie hier iets aan doet. gelukkig zijn de agenten van Zeeland van betere huizen dan u en blijven doorgaan met hun baan in plaats van dit soort onnozele gebrabbel te verklaren.
Azulleke (27-1-2017 om 11:19)
Overduidelijk een oorlogsverklaring aan de politie die na de nieuwjaarsrellen heeft moeten toezien dat een andere groepering nu de lakens uitdeelt op straat. Dit is slechts een bevestiging van de voortgaande strijd. Het gezag heeft gefaald in vlissingen, maar wat willen we ook met zo een VVD minister van justitie die zelf liegt en bedriegt alsof het gedrukt staat voor eigen partij belangen boven de rechtstaat. Toch maar eens wat anders stemmen vlissingen ?
Setven R (27-1-2017 om 11:12)
Goh, weer zo een autobedrijf die ook weer niet een klein bedrag over had voor wat camera's om hun dure auto's op hun terrein te beveiligen, of die van een ander. camrea's kosten tegenwoordig niet meer als een paar wieldoppen, maar dat vinden garagehouders in zeeland toch echt te duur. U kan Uw auto veilig achterlaten bij ze voor reparaties hoor, die staat dan alleen wel snachts onbewaakt op een donker industriegebied, maar ze zorgen echt goed voor uw wagentje hoor. Of kunnen automonteurs niet eens met een webcam overweg soms ?!