Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 157 km

Achttien tips moord Erik van den Boogaart

Toegevoegd: 25-01-2017, 14.54 uur
De vindplaats bij het Schelde-Rijnkanaal.
De vindplaats bij het Schelde-Rijnkanaal.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft de afgelopen dagen in totaal 18 tips binnengekregen over de moord op Erik van den Boogaart. Zijn lichaam werd afgelopen november gevonden in het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland.


Maandag besteedden diverse media, waaronder ook HVZeeland.nl, al aandacht aan de zaak. Dinsdagavond gebeurde dat ook in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Vanochtend was daarvan de herhaling.

Na de tv-uitzending van gisteren stond het aantal tips op 6. Inmiddels zijn dat er dus 18. Volgens de politie lijken op het eerste gezicht in ieder geval enkele van de tips in aanmerking te komen voor nader onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren