Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Vrouw met kids in auto ramt lantaarnpaal

Toegevoegd: 25-01-2017, 22.18 uur
De vrouw en de kinderen in haar auto bleven ongedeerd.
De vrouw en de kinderen in haar auto bleven ongedeerd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Churchilllaan in Terneuzen is vanmiddag een vrouw in dronken toestand tegen een lantaarnpaal gereden. Zijzelf en de kinderen in haar auto bleven ongedeerd. Het was al de tweede keer dat ze werd gepakt met een flinke slok op.


Volgens de politie blies de vrouw op een ademanalyseapparaat 1.290 Ug/l wat neerkomt op bijna zes keer de toegestane hoeveelheid alcohol. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd. Het is volgens de politie echter nog maar de vraag of ze haar rijbewijs ooit nog terug krijgt.

“Ongeveer een jaar geleden is de vrouw namelijk ook gepakt voor het rijden onder invloed. Toen blies ze ongeveer net zoveel als vandaag, namelijk 1.275 Ug/l. Zowel de auto als de lantaarnpaal liepen flink wat schade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annne (26-1-2017 om 10:46)
Gelijk hulp aan kinderen bieden! Dit soort gedrag is niet wenselijk in het bijzijn van kids.
A.de Winter (26-1-2017 om 09:52)
Natuurlijk gaat het hier voornamelijk over de materiële schade, de lantaarnpaal het slachtoffer, drank is de dader. En wat te denken aan de psychologische schade voor die kinderen dat ze overgeleverd zijn aan een gevaarlijke verslaafde ? Of ze haar rijbewijs wel of niet terug krijgt lijkt mij ondergeschikt aan de zorg voor die kinderen. Maar ja, daar is geen materiële schade aan dus hebben we het er niet meer over. Nou, laten we dan maar een krans leggen voor de gevallen lantaarnpaal als het toch alleen maar om spullen, schade en geld gaat.
zeeuw (26-1-2017 om 09:28)
nooit geen rijbewijs meer jammer dat ze zelf niks heeft
Marco (26-1-2017 om 09:01)
Wat een doos. Sorry hoor, maar met drank op rijden is al compleet gestoord (nee ik heb het zelf nog nooit gedaan...), maar met je kids in de auto met je zatte kop gaan rijden... wat een egoïstisch stuk vreten. Rijbewijs afpakken, onder toezicht stellen en een enorme boete... Wat een egoïst. Geen goed woord voor over.
Marja (26-1-2017 om 08:24)
Echt nooooit meer terug geven dat rijbewijs! Dat je door dronkenschap een gevaar bent voor anderen is erg. Maar dat je kinderen daaraan blootstelt is crimineel!
edwin (26-1-2017 om 08:23)
gewoon afpakken dat rijbewijs en NOOIT!!!! meer teruggeven.Deze vrouw blijkt zeer hardleers te zijn dus dan maar geen auto meer rijden.Dat je jezelf kapot rijd vind ik helemaal niet erg(problleem gelijk opgelost)maar vaak worden anderen het slachtoffer van zo een randdebiel
Cookie-instellingen beheren