Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw met kids in auto ramt lantaarnpaal

Toegevoegd: 25-01-2017, 22.18 uur
De vrouw en de kinderen in haar auto bleven ongedeerd.
De vrouw en de kinderen in haar auto bleven ongedeerd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Churchilllaan in Terneuzen is vanmiddag een vrouw in dronken toestand tegen een lantaarnpaal gereden. Zijzelf en de kinderen in haar auto bleven ongedeerd. Het was al de tweede keer dat ze werd gepakt met een flinke slok op.


Volgens de politie blies de vrouw op een ademanalyseapparaat 1.290 Ug/l wat neerkomt op bijna zes keer de toegestane hoeveelheid alcohol. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd. Het is volgens de politie echter nog maar de vraag of ze haar rijbewijs ooit nog terug krijgt.

“Ongeveer een jaar geleden is de vrouw namelijk ook gepakt voor het rijden onder invloed. Toen blies ze ongeveer net zoveel als vandaag, namelijk 1.275 Ug/l. Zowel de auto als de lantaarnpaal liepen flink wat schade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (26-1-2017 om 00:40)
Met haar kinderen in de auto stomdronken rondrijden. On-ge-loof-lijk!! Onmiddellijk uit de ouderlijke macht ontheffen. Zelf de hele schade laten betalen. Auto in beslag nemen en verbeurd verklaren. Rijbevoegdheid afnemen. NOOIT meer in de auto!!
A.Wisse (26-1-2017 om 00:27)
Beste justitie/rechtbankluitjes; Jullie zijn nog onverantwoordelijker bezig dan deze vrouw. Dat ze hier nog letterlijk en figuurlijk de ruimte voor krijgt? Onthoud dit goed en trek hier nu zelf eens je lering uit.
Jos (26-1-2017 om 00:24)
Het is volgens de politie echter nog maar de vraag of ze haar rijbewijs ooit nog terug krijgt.......... Uhhh welke rechter ..( alhoewel ) zal deze vrouw haar rijbewijs laten houden.....? Levensgevaarlijk zo'n drankorgel op de weg en totaal geen verantwoordelijkheid ....
John (25-1-2017 om 23:14)
Wanneer gaat men eindelijk eens echt iets doen tegen bestuurders die dronken achter het stuur kruipen? Een boete helpt echt niets, hun rijbewijs een maandje inhouden evenmin. Elk jaar vallen tientallen doden en honderden gewonden door dronken bestuurders. Moeten we dat net als met vuurwerk maar "op de koop toenemen" omdat we hun pleziertje(alcoholverslaving) niet willen wegnemen? Die mensen kiezen er heel bewust voor om ergens naar toe te gaan en met drank op weer terug te rijden. Dat is op geen enkele manier goed te praten. Al die doden en gewonden zouden voorkomen kunnen worden. En dat moet dus ook gebeuren.
Cookie-instellingen beheren