Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw met kids in auto ramt lantaarnpaal

Toegevoegd: 25-01-2017, 22.18 uur
De vrouw en de kinderen in haar auto bleven ongedeerd.
De vrouw en de kinderen in haar auto bleven ongedeerd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Churchilllaan in Terneuzen is vanmiddag een vrouw in dronken toestand tegen een lantaarnpaal gereden. Zijzelf en de kinderen in haar auto bleven ongedeerd. Het was al de tweede keer dat ze werd gepakt met een flinke slok op.

Volgens de politie blies de vrouw op een ademanalyseapparaat 1.290 Ug/l wat neerkomt op bijna zes keer de toegestane hoeveelheid alcohol. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd. Het is volgens de politie echter nog maar de vraag of ze haar rijbewijs ooit nog terug krijgt.

“Ongeveer een jaar geleden is de vrouw namelijk ook gepakt voor het rijden onder invloed. Toen blies ze ongeveer net zoveel als vandaag, namelijk 1.275 Ug/l. Zowel de auto als de lantaarnpaal liepen flink wat schade op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bastiaan (8-2-2017 om 18:39)
goed zo,geen rijbewijs meer terug,tenzij wederom examen doen,en psychologisch onderzoek,en allemaal op eigen kosten. In ieder geval gefeliciteerd mevrouw,dat was,en is een duur drankje,besef je wel dat je ziek bent? Doe er wat aan.
Janspommerans (1-2-2017 om 18:33)
Wat dom, ze riskeert dat ze de ouderlijke macht kwijtraakt
Elena (29-1-2017 om 00:17)
@John. Alcoholverslaving is geen pleziertje van iemand! Het is een serieus probleem van deze persoon, waar hij of zij weinig aan kan doen zonder steun van familie etc. Ook met hun steun is het helaas voor de betrokken persoon erg lastig om van hun verslaving af te komen. Het is nog moeilijker dan stoppen met roken. Mensen met een dergelijke verslaving voelen zich helaas ondanks de hoeveelheid drank die ze op hebben nog capabel om te rijden. Een alcoholslot is het enige wat helpt, want een dergelijk persoon stapt ook zonder rijbewijs gewoon achter het stuur! Jeugdzorg doet weinig in dit soort gevallen.......
aanpakken (27-1-2017 om 13:48)
Met 6x de toegestane hoeveelheid alchohol doe even gezond. aanklagen en een proces aandoen voor poging tot doodslag voor die kinderen, achterlijk mens hoort niet in een normale maatschappij thuis als ze dit vind kunnen.
Jac (26-1-2017 om 11:45)
Alcoholslot...................... (voor eigen kosten natuurlijk).
Coen (26-1-2017 om 10:59)
Niet alleen rijbewijs afpakken..