Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie reconstrueert dodelijk ongeluk N667

Toegevoegd: 26-01-2017, 09.02 uur
De reconstructie vond woensdagavond plaats.
De reconstructie vond woensdagavond plaats.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - De politie hoopt middels een reconstructie meer zicht te krijgen op het dodelijke ongeluk dat eind december plaatsvond op de Heinkenszandseweg (N667) tussen Heinkenszand en 's-Heerenhoek.


Op de N667 werd op 27 december rond 04.00 uur een 27-jarige man uit Kwadendamme aangereden door een 57-jarige taxichauffeur uit 's-Gravenpolder. De hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer doen. Hij overleed ter plaatse. De chauffeur en zijn twee inzittenden bleven ongedeerd.

Ondanks sporenonderzoek ter plekke werd niet duidelijk wat de man precies op de weg deed en hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Eerder liet de politie al weten te onderzoeken of het slachtoffer wellicht al door een eerder feit op het wegdek lag.

De reconstructie werd woensdagavond uitgevoerd. Om deze reden was de Heinkenszandseweg enige tijd afgesloten tussen de Boomdijk en de Nassauweg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is triest (26-1-2017 om 16:46)
Wat verklaart de taxichauffeur dan?? Goed dat ze het blijven uitzoeken; de nabestaanden willen ook duidelijkheid...
Cookie-instellingen beheren