Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tweehonderd planten in wietkwekerij Vlissingen

Toegevoegd: 26-01-2017, 10.56 uur
Er zijn geen arrestaties verricht.
Er zijn geen arrestaties verricht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de wietkwekerij die gisteren in Vlissingen werd ontdekt stonden in totaal zo'n 200 hennepplanten. Dat zegt de politie.

De plantage bevond zich in een rijtjeshuis aan de De Beaufortstraat en werd volgens de politie rond 15.50 uur ontdekt. De stroom bleek buitenom de meter te worden afgenomen en daarom is door Enduris aangifte gedaan van diefstal van stroom.

Er zijn geen arrestaties verricht. De kwekerij is ontmanteld door Incident Control.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (26-1-2017 om 18:39)
Welke koffieshop zit er volgende week nu weer zonder voorraad? Toch maar snel ergens anders telen anders hebben ze geen voorraad meer
Realist (26-1-2017 om 15:50)
P van D, kan je nog meer onzin uitkramen? Mensen slaan voor informatie? Wie is hier dan de echte crimineel, diegene met wat planten of diegene dat op die manier geweld gebruikt? Vind het vrij ziek als dat je eerste gedachtegang is t.o.v. een teler of huurder (die vaak niet eens weten dat dat gebeurd in hun verhuurde huis). Ten tweede kun je dit spul gewoon in de winkel kopen (lees: coffeeshop) dus waarom achtervolgen? En dan als laatst; waarom gelijk over blowen beginnen bij het woord hennep? Hennep is 1 van de geneeskrachtigste planten ter wereld en wordt medicinaal op meerdere manieren gebruikt, zowel de zaden, takken (hennepvezel), olie en cannaboïden. Puur onderbuik gevoelens net zoals de meeste mensen maar wat praten. Next...
P van D (26-1-2017 om 12:11)
Geen arrestaties ? Dus rellen mag ook in Vlissingen dan word je ook niet gepakt en nu mag wiet telen ook ? Dat huis is toch gehuurd ? Je kunt toch zo de huurder oppakken en hem net zo lang slaan tot hij bekend wie er onderhuurt of betaald ?? Ben ik nou gek of ? En die mannen zie je ook blowend achter stuur rijden waarom pak je die gasten niet ? De gebruikers kopen het toch ergens of bij iemand dat kun je toch zo achterhalen ? Beetje rechercheur staat ook zo bij je huis als je fiets hebt gestolen maar met dit is het te 'moeilijk' ? Ik denk vaak de Politie hier word betaald door de onderwereld ofzo want hier kan bijna alles, ik zie ze toch op scooters en lopend door de stad rotzooi verkopen dus ze kopen het zelf ook bij een dealer ??? !!!