Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Acht bekeuringen bij controle Arnestein

Toegevoegd: 26-01-2017, 11.12 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft woensdagochtend in Middelburg twintig voertuigen onderworpen aan een controle op de technische staat. Ook werd gelet op eventuele aanhangwagens. In totaal werden acht bekeuringen uitgedeeld.

De controle vond tussen 10.30 uur en 12.00 uur plaats op de Grenadierweg op industrieterrein Arnestein. Volgens de politie kregen in totaal drie bestuurders een bekeuring voor het niet goed bevestigen van de hulpkoppeling van hun aanhangwagen.

Verder werden processen-verbaal opgemaakt voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs, het niet dragen van de autogordel, het niet werken van de remlichten, losliggende lading en voor het rijden op een geschorste brommer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietzeuzekerwel (27-1-2017 om 14:01)
@pietzeurniet waar in deze reacties (of algemeen) wordt er gezegd dat mensen die een jointje roken minderwaardig zijn? inderdaad dit is uw interpretatie er word hier alleen gezegd dat ze niet vaak (bijna nooit) aangehouden worden voor rijden onder invloed. dit is iets heel anders dan iemand minderwaardig noemen maar aan uw zinsopbouw kan ik snappen dat dit moeilijk te begrijpen is.
Pietzeurniet (27-1-2017 om 12:43)
Ga is wat doen joh.. centjes verdienen ofzo . Inplaats van die trieste en nutteloze reacties te plaatsen. Alsof iemand die een joitnje minderwaardig is Er zijn genoeg mensen die blowen die meer bereikt hebben. Als jullie De groeten
zeker weten (26-1-2017 om 14:07)
@vlissinger Die doen ze waarschijnlijk even snel om als dat ze een joint weggooien.... helft van de lui die blowen in de auto roken vrolijk verder als oom agent even komt buurten.
P (26-1-2017 om 13:41)
Waarom lees ik toch zoveel zeikerds
Vlissinger (26-1-2017 om 13:34)
Jantine, zo'n joint gooi je toch uit het raam als je agenten ziet? overigens weet iedereen van die sjoemel apk's, je kunt er alleen niets aan doen. dat is trouwens geen taak van de politie. (apk is sowieso iets vreemsd zonder meerwaarde) ik snap nooit hoe je een prent kunt krijgen voor geen gordel.. die doe je toch snel om als je politie ziet?
robin (26-1-2017 om 13:11)
Ze kunnen beter eens op snelheid controleren in de torentrans en de torenweg en bij de rotonde van de Mortiere op de bestuurders die op de linkerbaan de rechterbaan voorbij racen en dan op de rotonde de overige mensen afsnijden om vervolgens toch rechtdoor te gaan... (tijdwinst tot de eerste stoplichten 5 seconden) :) 