Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Wapens en drugs gevonden bij huiszoeking

Toegevoegd: 26-01-2017, 16.34 uur - Update: 26-01-2017, 16.59 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - Tijdens de huiszoeking gisteren in een woning in Clinge zijn naar nu blijkt ook een pistool, een revolver, een ploertendoder en geringe hoeveelheden cocaïne en hennep in beslag genomen.


Gisteren meldde de politie al dat naar aanleiding van een eerdere vondst van twee tassen met hennep en een weegschaal een inval was gedaan door het flexteam. Ter plekke werden een 20-jarige man en een 20-jarige vrouw aangehouden als verdachte.

Tijdens de huiszoeking die volgde werden de wapens en de drugs gevonden. De vuurwapens bleken nepwapens te zijn. Ze waren volgens de politie niet van echt te onderscheiden. De huiszoeking vond plaats onder leiding van een Rechter-Commissaris.

Het duo is gehoord op het politiebureau in Hulst. De zaak tegen de vrouw is wegens gebrek aan bewijs inmiddels geseponeerd. De man zal zich in een later stadium voor de rechter moeten verantwoorden. Hij kreeg een dagvaarding uitgereikt en mocht hierna het bureau weer verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niet zo ver uit de buurt (27-1-2017 om 02:18)
@Buurtbewoner. Ik snap er ook helemaal niks meer van. Niet van echt te onderscheiden nepwapens, een ploertendoder, drugs. Een vrouw die er wel was, maar kennelijk zogenaamd van niets wist, wordt (bij gebrek aan bewijs) vrijgelaten en haar zaak wordt geseponeerd. De man loopt met een dagvaarding het bureau weer uit en gaat vrolijk lachend over straat. Zet gvd dat gajes toch een tijd vast, opdat ze hun zonden kunnen overdenken, in afwachting van hun proces. Zo langzamerhand, heren OVJ's en RC's komen jullie echt niet meer geloofwaardig over. Rechters al helemaal niet. Wie vind het nog vreemd dat het stemgedrag in maart daardoor significant beïnvloed zal worden ? Ik niet. Nee nee, echt niet.
Buurtbewoner (26-1-2017 om 20:06)
Er wordt vanuit dit pand op grote schaal drugs verkocht! Overlast in de straat. Van belgen die op en af rijden en naar dit pand gaan. Na een dag weer vrij niet te begrijpen.
Cookie-instellingen beheren