Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Pizzabezorger en auto botsen in Middelburg

Toegevoegd: 26-01-2017, 20.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een pizzabezorger is donderdagavond in het centrum van Middelburg in botsing gekomen met een personenauto.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 20.10 uur bij de kruising van de Lange Noordstraat met de Bachtensteene en de Stadhuisstraat. De bromfietser kwam ten val en werd ter plekke door de ambulancedienst behandeld. Hij liep lichte verwondingen op en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Zowel de bromfiets als de auto liepen schade op. Vanwege de aanrijding konden automobilisten enige tijd geen gebruik maken van de kruising.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (27-1-2017 om 15:19)
De automobilist was hardstikke fout. Bijten dat hebben Pizza bezorgers ten allen tijde voorrang anders worden de pizza s koud
Cynthia (27-1-2017 om 12:24)
Goh, die auto kwam van een rare plek? Misschien vanaf de Lombardstraat heel toevallig het eenrichtingsverkeer genegeerd? En daarna ook maar meteen de haaientanden?
ad (27-1-2017 om 11:19)
Auto mag niet (eenrichtingsstraat) van deze kant uit Bachtesteene komen, buitenom dat feit zijn er haaientanden dus... Sterkte voor alle betrokkenen.
M. Verhulst (27-1-2017 om 08:52)
Aha! Daar was mijn pizza dus. En ik maar bellen. Gelukkig heeft niemand iets!
Cookie-instellingen beheren