Vijftien boetes bij bromfietscontroles Walcheren

Toegevoegd: 27-01-2017, 16.17 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij bromfietscontroles in Middelburg en Oost-Souburg heeft de politie vrijdag in totaal vijftien bekeuringen uitgeschreven.

Tussen 07.45 en 10.30 uur werd gecontroleerd op de Schroeweg in Middelburg en op het Draaibrugpad in Oost-Souburg. Ter plekke stond ook een rollerbank opgesteld om zo te kijken of de bromfietsen niet te hard konden rijden. Bij acht voertuigen bleek dit het geval te zijn.

Nog eens zes personen werden bekeurd omdat ze niet de juiste spiegels voerden. Eén bestuurder werd bekeurd voor het rijden over een fietspad en een ander kreeg een proces verbaal voor een te gladde band.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan B (28-1-2017 om 09:53)
Onderzoek naar rellen levert geen geld op deze acties wel. En blijkbaar heeft de politie tijd over voor deze acties. Het is maar waar je de prioriteit aan wil geven voor mij niet aan een paar scooters die te hart rijden. Als ze je huis leeg roven ben ik benieuwd waar mensen opeens de prioriteit aan zullen geven.
bertus (27-1-2017 om 22:54)
P van D, wanneer alle te weinige politie in Zeeland rechercheur moeten gaan spelen is er helemaal geen blauw meer op straat. De dagelijkse taken worden verdeeld. Er is toch een team bezig met de rellen? Vind ook dat dit tot de bodem uitgezocht moet worden! Inderdaad er wordt hard gereden door vele scooters, een controle op zijn tijd kan geen kwaad. Wordt wel veel gecontroleerd momenteel.
WG (27-1-2017 om 18:02)
Heel goed gedaan, ze rijden als gekken op die opgevoerde brommers maar het zou ook goed zijn als de politie is zou gaan bekeuren in de dorpen. Ze moeten 30 km rijden maar ik constateer steeds weer dat automobilisten met 60 tot 80 km door de straatjes rijden en dat moet stoppen.
P van D (27-1-2017 om 17:55)
Allemaal prima en ook nodig ja dat begrijp ik best, maar !!! Hoe zit het nu met de verdachten van de nieuwjaar-sellen die weer vrijgelaten zijn ? Er waren er maar 4 gepakt die alweer vrij over straat lopen waarom horen wij niks van rechtzaken en schadevergoedingen betalen en straffen ? Het is al bijna februari onderhand.. Al deze acties zijn nodig maar niet denken de mensen dat gauw vergeten nu hoorrrrr