Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Auto rijdt in op agent, politie lost schoten

Toegevoegd: 28-01-2017, 03.46 uur - Update: 28-01-2017, 10.32 uur
Foto 13 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (28-1-2017 om 22:49)
@ jan en @ v Kleunen... wat een negatieve levensinstelling en beeld hebben jullie, gezellig voor jullie omgeving met deze instelling. @Zzee is gelukkig gewoon lekker nuchter en reƫel. Goed werk van de politie, intussen blijkt dat dit handelen het juiste effect heeft gehad, : dader heeft zich aangegeven.
P (28-1-2017 om 20:48)
Liep de agent wel op de stoep of op straat? Ik liep van de week vijf meter over de straat en een auto achter mij vond waarschijnlijk dat ik daar niet hoorde, maar ik moest toch echt zo om op het fietspad te komen, waarbij hij opzettelijk met de spiegel op een milimeter mij bijna raakte, is dit ook een poging tot doodslag? En moet ik hier aangifte van doen?
Zzee (28-1-2017 om 17:37)
Mee eens v kleunen, maar de auto is nu wel makkelijk te herkennen met wat gaten er in.
Agent (28-1-2017 om 17:18)
v Kleunen, je opmerking raakt kant nog wal! Je zit waarschijnlijk op een schietvereniging, en ja daar moet je je aan een vuurwapeninstructie houden. Voor een agent die bijna overhoop wordt gereden gelden toch iets andere regeltjes. Het is wel weer heel makkelijk om de VVD de schuld te geven. Kennelijk een pvv aanhangertje als ik het zo lees.
v Kleunen (28-1-2017 om 10:57)
Schieten op auto's levert alleen maar gevaar voor omgeving op, want iets uithalen met die erwtenschieters van de politie op een auto is bijna onmogelijk. Dat is iets wat alleen in hollywood films kan. Mensen die de juiste vuurwapeninstructies hebben gehad weten dat, de politie blijkt daar geen deel van te zijn. Dat vindt het VVD kabinet zeker niet nodig dat de politie vuurwapeninstructies krijgen ? Of zijn die gewoon druk met hun eigen bonnetjes en hebben die geen oog voor de realiteit van de ellende in de maatschappij ?
Jan (28-1-2017 om 09:18)
Waarom ontsnappen er zoveel criminelen van het eiland is er iets niet goed georganiseerd hier als dit nu in Amsterdam gebeurt dan kan ik dit begrijpen maar hierin Zeeland nee dit moet niet mogelijk zijn ,en dit is niet de eerste keer
Cookie-instellingen beheren