Weerbericht:
Vrij koel en geregeld (onweers)buien. In het westen droger
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Auto in sloot Lewedorp, één gewonde

Toegevoegd: 28-01-2017, 19.32 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Bij een verkeersongeval bij de Postweg in Lewedorp is zaterdagavond iemand gewond geraakt.


Het slachtoffer reed rond 18.40 uur vanuit Lewedorp richting Heinkenszand, raakte van de weg en belandde met een personenauto in een sloot. Omdat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen.

De automobilist(e) bleek echter niet bekneld te zitten en is per ambulance overgebracht naar Goes.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sam (30-1-2017 om 19:49)
Richard, nog hartelijk dank voor het helpen als jij de man was met de zaklamp samen met de vrouw met de honden! M'n vriendin zou je graag willen bedanken , stuur een mailtje naar [email protected] en dan neemt ze contact met je op!
Marco (29-1-2017 om 16:29)
Lekker overzichtelijk in zo'n klein gevaarlijk autootje en dan ook nog de halve voorruit volzetten met poppetjes. Die neemt het verkeer niet erg serieus. Een geluk dat ze niet nog andere, wel serieuze, weggebruikers heeft meegenomen in haar oefening.
Richard (28-1-2017 om 20:51)
Mannen van de brandweer nieuwdorp..... Bedankt voor de snelle respons, mevr gerustgesteld en bij haar gebleven voordat zij ter plaatse kwamen met de ambulance mensen.
Cookie-instellingen beheren