Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man kritiek na zelfmoordpoging langs A58

Toegevoegd: 29-01-2017, 11.01 uur
De patiënt is overgedragen aan het team van de traumahelikopter.
De patiënt is overgedragen aan het team van de traumahelikopter.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De traumahelikopter is zaterdagavond uitgevlogen nadat op een parkeerplaats langs de A58 bij Krabbendijke iemand een zelfmoordpoging had gedaan.


Het incident vond even voor half twaalf plaats op verzorgingsplaats Vliete. Het slachtoffer was volgens de politie een man. Hij werd door de ambulancedienst naar een carpoolplaats in de buurt van Woensdrecht gebracht. Daar werd de man in kritieke toestand overgedragen aan het team van de traumahelikopter uit Nijmegen.

Over de huidige toestand van het slachtoffer is niets bekend. Zoals gebruikelijk heeft de politie een onderzoek ingesteld naar het voorval. Vanwege het onderzoek was de parkeerplaats enige tijd volledig afgesloten.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of 0900-0767 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op www.113online.nl of www.sensoor.nl.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
collega (5-2-2017 om 19:29)
silvano gister voorgoed afscheid moeten nemen van je,wat hadden je ouders,vrienden,collega's veel verdriet,je word nu al gemist. iedereen veel sterkte de komende tijd we vergeten je niet
bram goeree (3-2-2017 om 09:18)
sterkte gewenst voor collega's en nabestaanden .ik weet uit ervaring hoe hard dit aankomt
anoniem (1-2-2017 om 21:46)
Silvano, een lege stoel op het werk. Ik zie het verdriet bij collega's. Ik wens iedereen heel veel sterkte bij dit groot gemis. Te jong was jij en ben in gedachten bij jou familie die jou enorm missen.
Anoniem (1-2-2017 om 10:41)
Ik ga je missen, Hou van je bro❤
Anoniem (31-1-2017 om 22:31)
Lieve silvano we gaan je erg missen ! Ik hoop dat je je rust heb kunnen vinden. Je bent nu bij je vader ! Hij zal over je waken. X
Anoniem (31-1-2017 om 12:38)
Lieve Silvano, wat een vreselijk nieuws.had toch gepraat of iets dan konden ze je helpen eruit te komen. Spreek uit ervaring...hoe donker die tunnel ook is en is een weg om eruit te komen met de juiste hulp en begeleiding..je was nog zo jong. Voor de nabestaandr heel erg veel sterkte en in het bijzonder mama Miranda en vriend.
Cookie-instellingen beheren