Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Man kritiek na zelfmoordpoging langs A58

Toegevoegd: 29-01-2017, 11.01 uur
Foto 2 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
. (30-1-2017 om 22:47)
In en in triest! Helaas spreek ik uit ervaring over geld verslindende organisaties en wat mensen elkaar aan doen. Kan dat alleen maar bevestigen en begrijp daarom ook dat sommige mensen tot zo'n wanhoopsdaad kunnen komen. Erg dat hulp te laat kwam, niet alleen die avond.....Er had mogelijk zoveel lijden bespaard kunnen blijven. Alle betrokkenen heel veel sterkte!
Jeroen (30-1-2017 om 19:34)
Wat verdrietig! Gisteren sprak ik hier nog de hoop uit dat deze man het zou overleven en dat het met hem uiteindelijk nog allemaal redelijk goed zou komen. Het is helaas verkeerd gelopen. Ik vind dit zo in en in triest dat mensen, vaak door een jarenlange opeenstapeling van tegenslagen, zo wanhopig geworden zijn dat zij iedere moed en kracht verloren hebben en geen enkele uitweg meer zien. Heel verdrietig.
Een collega (30-1-2017 om 19:28)
Silvano jongen, had toch iets gezegd , had iets laten merken..... Nou ben je er niet meer, vrijdag nog een lach op je smoel, nu een lege stoel in de kantine..........................
marja (30-1-2017 om 15:49)
wat vreselijk en zo in en in triest...waarom vragen we ons af?siimpel antwoord..we leven in een rot wereld met haat en nijd door van alles wat..weet niet hoe oud de man was maar wat moet hij het vreselijk zwaar hebben gehad zeker de laatste uren..gecondoleerd familie vrienden ..
Anoniem (30-1-2017 om 14:55)
Silvano ik ga je missen!! Zie je nog binnen komen in de kantine..... waarom waarom R.I.P
Panda (30-1-2017 om 13:38)
Heel triest . Wat heeft deze man allemaal moeten doormaken voor hij zover kwam. Ook hier blijkt weer, dat de hulp te kort schiet .Ik wens de familie en vrienden van deze man, die achter blijven heel veel sterkte
Cookie-instellingen beheren