Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Man kritiek na zelfmoordpoging langs A58

Toegevoegd: 29-01-2017, 11.01 uur
De patiënt is overgedragen aan het team van de traumahelikopter.
De patiënt is overgedragen aan het team van de traumahelikopter.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De traumahelikopter is zaterdagavond uitgevlogen nadat op een parkeerplaats langs de A58 bij Krabbendijke iemand een zelfmoordpoging had gedaan.


Het incident vond even voor half twaalf plaats op verzorgingsplaats Vliete. Het slachtoffer was volgens de politie een man. Hij werd door de ambulancedienst naar een carpoolplaats in de buurt van Woensdrecht gebracht. Daar werd de man in kritieke toestand overgedragen aan het team van de traumahelikopter uit Nijmegen.

Over de huidige toestand van het slachtoffer is niets bekend. Zoals gebruikelijk heeft de politie een onderzoek ingesteld naar het voorval. Vanwege het onderzoek was de parkeerplaats enige tijd volledig afgesloten.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of 0900-0767 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op www.113online.nl of www.sensoor.nl.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (29-1-2017 om 19:03)
Wat vreselijk triest weer. Wie weet wat deze man allemaal meegemaakt heeft en misschien eindeloos geprobeerd heeft om problemen op te lossen. Elke dag gebeurt dit in Nederland gemiddeld 5 keer... Onvoorstelbaar in een land waarvan we graag willen denken dat alles zo goed geregeld is. Vaak worden mensen die door een opeenstapeling van tegenslagen ernstig uit balans geraakt zijn door allerlei instanties van het kastje naar de muur gestuurd en daadwerkelijke hulp blijft vaak uit. Ik ben van mening dat veel situaties opgelost hadden kunnen worden waardoor mensen niet tot dit soort vreselijke daden komen. Hopelijk zal deze man er nog boven opkomen en alsnog de kracht en mogelijkheden vinden om een redelijk prettig leven te kunnen gaan leiden.
kees (29-1-2017 om 15:15)
Altijd triest zoiets. kijk als je vind dat je leven voltooid is dan heb je het recht om er uit te stappen. Het is alleen de manier waarop. Vaak zie je dat het mislukt en dan heb je nog grotere narigheid. Er moeten betere manieren en begeleiding komen om deze laatste stap goed te plannen.
Cookie-instellingen beheren