Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Scooter aangereden door auto Middelburg

Toegevoegd: 31-01-2017, 09.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een kruising in Middelburg is vanochtend een scooterrijder aangereden door een automobilist.


Het ongeluk gebeurde rond 08.45 uur op het kruispunt van de Romp en de Torenweg. De ambulancedienst kwam ter plekke om de scooterrijder te onderzoeken. Na behandeling in de ambulance bleek het slachtoffer niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Zowel de auto als de scooter liepen schade op. De oorzaak van de botsing was een voorrangsfout.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (3-2-2017 om 09:55)
helemaal met Marco eens! als de scooterrijder een vrouw met kind achterop was geweest en doodgereden zou zijn dan schreeuwde iedereen dat de automobilist zn rijbewijs moest inlevenen en aangeklaagd zou moeten worden wegens doodslag. Nu is de scooterrijder niet zwaargewond en is het ineens niet de schuld van de automobilist? die Haaientanden staan er toch niet voor de sier?
W. Kruit (1-2-2017 om 22:21)
@Marco, stoere jongen! Gelukkig maak jij noooit fouten!
Zeeuwse showride (1-2-2017 om 19:29)
@100%ZEEUW & Middelburger, kennelijk ontbreekt het jullie aan verkeers-inzicht. Ik woon daar in de buurt en rij er dus dagelijks. Er is NIKS!! onoverzichtelijk aan die situatie en het zelfde geld voor de Spinhuisweg/Torenweg. Ieder die daar een aanrijding veroorzaakt houdt zich niet bezig met het verkeer. Wat willen jullie dan? Rotondes? Het fietspad langs de Torenweg verwijderen zodat fietsers door Rijershoven en de Magistraat moeten? Nee, ik heb DE oplossing: "mensen moeten zich bezig houden met het verkeer"!!!
Middelburger (1-2-2017 om 02:39)
Vreselijk naar kruispunt, zeer onoverzichtelijk en vooral brommers en scooters razen hier zo een relatief drukke verkeersader over. Een ongeluk is hier snel gebeurd. Hopelijk dat de gemeente Middelburg verkeersdeskundigen nogmaals dit kruispunt laat onderzoeken om een oplossing te vinden.
100%ZEEUW (31-1-2017 om 20:01)
kruispunt aanpassen? het is best onoverzichtelijk daar hoor heb ook vaak bijna raak momenten.
Ik (31-1-2017 om 12:58)
@marco: Grote jongen! Wel eens overwogen om niet meer aan het verkeer deel te nemen met zo'n kort lontje. Gastjes zoals jij die de man proberen uit te hangen hebben we al genoeg hè. Waarschijnlijk heeft de automobilist(e) hier ook niet om gevraagd. Het heet niet voor niets ongeluk. Een foutje kan iedereen maken. Jij later ook als je je rijbewijs gehaald heb.
Cookie-instellingen beheren