Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Camper gestolen vanaf oprit woning Zierikzee

Toegevoegd: 31-01-2017, 11.29 uur
De gestolen Volkswagen-camper.
De gestolen Volkswagen-camper.
© Foto: Leonie Merle
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In Zierikzee is in de nacht van zondag op maandag een donkergrijze Volkswagen-camper van het type California T5 gestolen.


De camper, voorzien van een fietsendrager aan de achterzijde, stond op de oprit van een woning aan de Oosterscheldestraat. Volgens eigenaren Pieter Moelker en Leonie Merle was de camper goed beveiligd. De camper was voorzien van een alarmsysteem en er was er een zogeheten Constructslot aangebracht.

Het kenteken van de camper is HR-586-X.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
100%ZEEUW (31-1-2017 om 19:57)
toch niet goed beveiligd duidelijk of niet ingeschakeld ? jammer dat de mens nergens meer vanaf kan blijven
AD. (31-1-2017 om 16:43)
Klopt Marco maar met grens controles ben je er niet dus kunnen ze beter zorgen dat dit tuig niet binnen komt want bij grenscontroles zoeken ze naar een witte bus met gestolen spullen maar die worden over geladen in een blauwe en rijden dus zo door. En deze mensen leven rijkelijk van onze spullen hoor dus zijn geen arme sloebers en zien dit als hun werk en als ze gepakt worden krijgen ze een boete en gaan gewoon verder want dat weten ze maar al te goed.
Marco (31-1-2017 om 14:09)
Je hebt ze nog steeds, 'mensen' die zonder hard werken iets moois willen bezitten. Ik hoop dat de politiek de grenscontroles weer in gaat voeren, dan zouden er veel minder inbraken en ontvreemdingen zijn. Nu gaat alles ongemerkt naar het Oosten