Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
90 files van totaal 344 km

Bekeuringen voor niet handsfree bellen

Toegevoegd: 01-02-2017, 12.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Agenten van de politie hebben op de A58 bij Rilland en de A4 bij Ossendrecht een verkeerscontroles gehouden. Daarbij lag de focus op afleiding in het verkeer.


Op dinsdagochtend werden de controles uitgevoerd. Uiteindelijk zijn er 21 bekeuringen uitgeschreven. Vijftien daarvan waren voor het niet handsfree bellen of op een andere manier met de telefoon bezig zijn achter het stuur.

De overige bekeuringen waren voor verschillende verkeersfeiten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (2-2-2017 om 09:34)
@Joris, Importzeeuw en peter de quaak; ik ben erg blij dat jullie er net zo over denken als ik! Al die smokkies (smartphone tokkies) moeten echt van de weg af, inderdaad rijbewijzen invorderen, auto's in beslag nemen enz! Het zijn de echte sluipmoordenaars van het huidige verkeer. Je zou nog kunnen zeggen dat iemand onder invloed minder erg is omdat die niet meer 100% weet wat hij doet maar deze lui zijn nuchter en doen het doelbewust! Stop al die onzin, ook de autofabrikanten moeten gestopt worden met al die onzin in de nieuwe auto's.
frans (1-2-2017 om 22:19)
gewoon bekeuren en wegwezen geen ellenlange debatten met de overtreders dan krijg wegmisbruikers toestanden daar duurd het soms een half uur voor de boete gegeven is na ellenlange bebatten
D K. (1-2-2017 om 20:11)
Goede actie! Er zou veel meer Politie moeten zijn. Op de 1e Deltaweg elke dag vele tientallen die bezig zijn met telefoontjes, i-phones en zelfs laptops ...jaja! Misschien hier ook eens een paar acties. B V D.
oom agent (1-2-2017 om 20:09)
Ordinaire grenscontrole? Verklaar u nader alstublieft! Want zodra iemand zich opblaast op de school van uw dochter horen we weer dat er te weinig controles zijn. Durf gewoon die telefoon weg te leggen en je aan de regels te houden.
Frits (1-2-2017 om 17:07)
Goed gedaan. Kan niet hard genoeg aangepakt worden. Boetes mogen wat mij betreft verdubbeld worden. Zoals @Joris al aangeeft. helemaal mee eens. @Peter de Quaak. Probeer vooral niet recht te praten wat krom is. Ongeacht waar je vandaan komt, keihard aanpakken. Voorbeelden te over dagelijks van appende en bellende yuppies die zo nodig belangrijk moeten zijn.
peter de quaak (1-2-2017 om 14:27)
Was een dood ordinaire grens controle. En dat is positief. Had niets met afleiding te maken. Ik ben er langs gereden. En ja alles wat is tegen gehouden kwam uit Belgiƫ. Dus die 21 bekeuringen komen ook uit............ Niet slecht. En ja als je dan toch grens controle hebt kan je net zo goed bekeuren op niet handsfree bellen. En dat is en was een eitje vandaag. De file Belgen die stil stonden bij de Marechaussee was best lang. (Ze moesten stoppen bij Hoogerheide langs de A58) Moeten ze vaker doen.
Cookie-instellingen beheren