Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Boete voor niet afdekken lading Deltaweg Goes

Toegevoegd: 08-02-2017, 13.38 uur
De bestuurder van de auto kreeg een boete.
De bestuurder van de auto kreeg een boete.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vanmiddag op de Deltaweg bij Goes een automobilist beboet voor het niet afdekken van zijn lading.

Volgens de politie had de automobilist een aanhanger bij zich met daarin stenen en onderdelen voor een graafmachine. Aan de voor- en achterkant van de aanhanger zaten openingen. "Bij een plotselinge manoeuvre zouden de stenen op de weg kunnen raken met alle gevolgen van dien", zo zegt de politie.

De officier van justitie beslist over de hoogte van de boete.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ries (13-4-2017 om 17:42)
Kijk ,daar is al veel over gezegd , echter de wet zegt afdekken die hap . tuurlijk weten we ,,,,, maar die stenen dat kraanbakkie waait echt niet omhoog klopt hoor . ben ik mee , maar een netje erover voorkomt gezeik. \van een weldenkend menssssss
Willem den Ollander (10-2-2017 om 21:42)
Ik zie hier echt even het probleem niet hoor. Volgens mij betreft het hier een ambtenaar die iets doorschiet. Kwalijk als mensen geen visie hebben.
bertus (9-2-2017 om 16:53)
Franky jij heb gelijk, jij moet politie ambtenaar worden. De stenen zullen er toch uitwaaien of nog erger ze zullen omhoog vallen, dan heb je meteen luchtvervuiling. Als ze zo hoog vallen zo dat ze in de hemel komen, dan moet Petrus ze weer terug gooien.
fred (9-2-2017 om 14:55)
alsof zo'n netje van 4.95 iets uithaalt
Annie (9-2-2017 om 12:58)
Echt kansloos om hiervoor een boete uit te schrijven.. Er kan ook eerst een waarschuwing gegeven worden in zo'n geval.
Franky (8-2-2017 om 17:43)
Meer dan terechte prent. Je moet er niet aan denken dat je er achter rijd, er hoeft maar 1 steen uit de aanhanger te vallen en je hebt kans op een flinke klapper. Prima dat dit gedeeld wordt op HVZeeland, het mag een waarschuwing voor andere zijn die zonder nadenken de weg op gaan met een vergelijkbaar gevulde aanhanger. Hoop dat het een wijze les is voor de bekeurde!