Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto opengereten bij zware aanrijding

Toegevoegd: 08-02-2017, 13.52 uur - Update: 08-02-2017, 15.08 uur
Door: Roland de Jong

HENGSTDIJK - Bij een zware aanrijding in Hengstdijk is vanochtend een auto opengereten. De bestuurder raakte gewond.


De automobilist, een 28-jarige inwoner van Kloosterzande, belandde rond 10.00 uur in de berm bij de Hengstdijksestraat. Het voertuig reed een paaltje omver, raakte twee bomen, een bord en kwam vervolgens midden op de weg tot stilstand. Er ontstond een flinke ravage. De auto liep zware schade op en scheurde open. Het motorblok van het voertuig belandde in een sloot.

Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. De bestuurder van de auto raakte gewond maar over de aard en de ernst van zijn letsel is niets bekend. De man is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege de hulpverlening en de berging was de Hengstdijksestraat enige tijd volledig afgesloten.

Het is overigens niet de eerste keer dat op deze locatie een zware aanrijding plaatsvindt. In november 2013 zat een man circa 2,5 uur bekneld na een soortgelijke aanrijding.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bella (10-2-2017 om 14:00)
Inderdaad anoniem, ben het helemaal met u eens, maar ik denk dat Johnny en Kim kennissen zijn van degene die het ongeluk gehad heeft. Mensen met een beetje meer levenservaring relativeren iets makkelijker, dit zal de eerste reactie zijn geweest van Johnny en Kim ;-)
anoniem (9-2-2017 om 19:07)
Johnny ik geloof dat er niet zo heel veel van die gele seatjes rond rijden (reden) dat rijgedrag van die knaap is echt niet goed te praten hoor!!! volgens mij is er in dit geval maar 1 loser. En Kim het zal zeker niet van te zacht rijden komen. dus beetje minder mag wel hoor.
k (9-2-2017 om 18:26)
dit is inderdaad niet zacht gegaan, je verliest een motorblok niet bij 50km/h en je auto zo openrijten lijkt me ook onmogelijk 1 ding is zeker die auto word niet meer opgelapt
piepo (9-2-2017 om 17:14)
zou vast met 30kilometer per uur zijn gegaan misschien met 50
Bella (9-2-2017 om 16:43)
Wij klagen al zo lang dat er in Vogelwaarde en Hengtdijk veel te hard gereden wordt, ze leren het gewoon nooit! Als je je netjes aan de snelheid houdt verklaren ze je voor gek en razen ze je voorbij! Verzekering denkt de schade en premies gaan omhoog!
Marco (9-2-2017 om 15:55)
Zo te zien reageren er ook bekenden c.q. mede 'voorbeeldige' weggebruikers. Als je daar maar 50km/u mag dan ziet je auto er nooit zo uit. Je auto openrijten en je blok eruit laten knallen dat gebeurt nooit met 50km/u. Nog niet met 70 per uur frontaal tegen een betonnen paal dus dit moet wel 100+ km/u geweest zijn. Niettemin mag wat mij betreft de bestuurder hard gestraft worden ALS te bewijzen valt dat hij daadwerkelijk zo hard heeft gereden. En als ik de bestuurder was dan zou ik de opgelegde straf met plezier ondergaan omdat hij op zijn blote knietjes alles en iedereen mag bedanken dat hij het er levend vanaf heeft gebracht. Dat dus...
Cookie-instellingen beheren