Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Automobilist begaat meerdere overtredingen

Toegevoegd: 09-02-2017, 15.15 uur
De lading van de man was niet afgedekt.
De lading van de man was niet afgedekt.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vandaag op de Anthony Fokkerstraat in Goes een automobilist betrapt die meerdere overtredingen beging.


De man was namelijk tijdens het rijden niet handsfree aan het bellen. Ook werkten de knipperlichten van zijn voertuig niet. De lading die hij vervoerde was bovendien niet afgedekt.

Voor het bellen en het niet afdekken van de lading heeft de man een bekeuring gekregen. Nadat de man een net over de lading had gespannen mocht hij zijn weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (10-2-2017 om 10:01)
@jammerhoor, wat mij opvalt is dat het altijd de mensen zijn die overtreding op overtreding begaan die afgeven op de politie omdat ze graag hun eigen wetten willen maken. Beetje narcistisch kansloos en vooral dom volk want zelfs als ze zelf een zwaar ongeluk krijgen en de politie red hun leven willen ze het nog niet begrijpen. Als jij (jammerhoor) bijvoorbeeld in een bocht een stuk gereedschap uit die laadbak op je harses krijgt dan begin je vast ook weer over de politie te mekkeren omdat de laadbak niet afgedekt was.
ger (10-2-2017 om 07:29)
@ jammer, hardwerkend eerlijk ? das de vraag als je zo rondrijdt riekt naar zwartwerker, en gevaar op de weg voor medeweggebruikers. Politie bang doe jij het maar met de beperkingen die hun opgelegd zijn door DenHaag mede door die roeptoeters als jij mogen ze niet echt optreden...
Joop (10-2-2017 om 07:21)
@jammerhoor het is zeker jammer dat er nog steeds zulke azijnpissers zijn als jou. Gelukkig snappen sommige mensen wel dat de politie een breed taken pakket heeft, en dat ook zulke vergrijpen moeten worden aangepakt. Ik zou je graag een keer zien reageren als die motorzaag door je voorruit is gestuiterd omdet er toevallig net geen net over heen was gedaan. Flink kortzichting de meeste reacties die negatief zijn over de politie. En nee ik ben ook geen lieverdje maar als je niet de regels in acht neemt moet je af en toe op de blaren zitten.
jammerhoor (9-2-2017 om 17:35)
Tsjah van de nieuwe lading agentjes uit goes en omstreken is ondertussen wel bekend dat ze liever hardwerkende eerlijke burgers aanpakken in plaats criminele lui, bange poeperds zijn het, zodra het een beetje spannend wordt zijn ze snel weg, nogal logisch dat mensen het respect voor politie steeds meer verliezen
Cookie-instellingen beheren