Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Grote partij grondstoffen voor xtc-lab gevonden

Toegevoegd: 09-02-2017, 19.14 uur - Update: 09-02-2017, 20.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - De politie heeft in een vrachtwagen bij Rilland een grote partij grondstoffen gevonden voor een xtc-lab.


De vondst werd rond 16.15 uur gedaan bij de Bathseweg in de trailer van een geparkeerde vrachtwagen. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don werd de vondst gedaan door een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van de gemeente Reimerswaal.

De politie is een onderzoek gestart en spreekt van een grote vondst en vermoedt dat de trailer als opslagplaats diende voor een XTC-laboratorium. De vrachtwagen staat volgens Don vermoedelijk al langere tijd op het terrein. De eigenaar van het terrein heeft echter niets met de zaak te maken, aldus de woordvoerder.

Op slechts korte afstand van de vrachtwagen werden eerder deze week enkele vaten met drugsafval gevonden. Of deze vondst iets met die van vandaag te maken heeft is volgens de politie nog niet duidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren