Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding na ernstig ongeluk Aagtekerke

Toegevoegd: 11-02-2017, 22.10 uur - Update: 12-02-2017, 10.22 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - In Aagtekerke heeft zaterdagavond een aanrijding plaatsgevonden nadat kort daarvoor één van de betrokken voertuigen al een ernstig eenzijdig ongeluk had gehad.


De bestuurder van een Volvo XC60 reed rond 20.40 uur bij de Prelaatweg tegen een boom en raakte hierbij ernstig gewond. De auto kwam dwars op de weg te staan. Een tweede automobilist wist een botsing met de gecrashte auto ternauwernood te voorkomen. Dat gold niet voor de bestuurster van een derde voertuig. Zij raakte met haar Opel Corsa de Volvo aan de achterzijde.

Alleen de bestuurder van de Volvo raakte gewond. Het slachtoffer, een 44-jarige man uit Woensdrecht, is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege de aanrijding moest de weg ter plekke worden afgesloten. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de twee beschadigde auto's geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (12-2-2017 om 12:02)
Wat is dat toch de laatste dagen? Gladheid, idiote snelheden, of een combinatie van beide?
Cookie-instellingen beheren