Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken automobiliste verzet zich bij arrestatie

Toegevoegd: 12-02-2017, 10.22 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - Een 36-jarige Belgische vrouw is zaterdagavond bij Sluis aangehouden omdat ze dronken achter het stuur zat. Hierbij verzette zij zich hevig.

De vrouw werd rond 21.30 uur op de Rondweg (N253) aan de kant gezet voor het afnemen van een blaastest. Uit de test bleek dat de vrouw te veel had gedronken. De bestuurster weigerde vervolgens mee te werken.

“Zij verzette zich bij haar aanhouding. Ze schold de agenten uit, gaf één van hen een trap en spuugde één van de agenten in zijn gezicht”, zo zegt de politie. Op het politiebureau blies zij 680 Ug/l. De vrouw is ingesloten in een cel voor verhoor.

De agent deed aangifte van belediging en mishandeling.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (12-2-2017 om 11:47)
Ik vind dat dronken bestuurders verplicht verkeers slachtoffer filmpjes van dronken bestuurders laten zien wat ze andere mensen aanrichten Als ze onschuldige slachtoffers aanrijden met hun dronken kop