Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (29) hindert ambulancepersoneel

Toegevoegd: 12-02-2017, 10.27 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 29-jarige Terneuzenaar is vannacht opgepakt omdat hij ambulancemedewerkers belemmerde om een onwel geworden persoon te helpen.


Het ambulancepersoneel was rond 03.30 uur naar de Nieuwstraat in Terneuzen gestuurd omdat daar iemand niet goed was geworden. De 29-jarige kwam naast de hulpverleners staan en schold hen uit. “Hij maakte agressieve wilde bewegingen in de richting van één van de zorgverleners. Hij moest door omstanders worden tegengehouden”, zo zegt de politie.

Agenten hielden de Terneuzenaar aan. De ambulancemedewerker heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik heb gezegt (12-2-2017 om 10:44)
Gek . die jij ben, jij heb geen verstand!! Laat de mensen van de hulpgroepen hun werk doen. Ook jij heb ze een keer nodig, ik hoop voor jou dat ze je kop dan zijn vergeten en je helpen. anders vertrek je maar. Maak onze samenleving niet kapot.
Hans Bruining (12-2-2017 om 10:42)
Ik kan niet begrijpen dat de Rechterlijk macht hier is op gaat ingrijpen en die lui zo,n verschrikkelijke straf opleggen dat ze wel even nadenken voor hij deze mensen belemmerd om hun werk te doen,en de Politie de macht krijgen om die vent is even de gummiknuppel over zijn kop te trekken dat die ook af gevoerd kan worden.
Cookie-instellingen beheren