Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgekomen vrouw Nieuw-Namen 56 jaar oud

Toegevoegd: 14-02-2017, 10.02 uur
Het slachtoffer is een 56-jarige vrouw uit Kloosterzande.
Het slachtoffer is een 56-jarige vrouw uit Kloosterzande.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - De vrouw die maandagavond laat om het leven kwam bij een ongeluk in Nieuw-Namen is een 56-jarige vrouw uit Kloosterzande. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het ongeluk gebeurde rond 23.00 uur op de Kieldrechtse Molenstraat. Volgens de politie is het slachtoffer vermoedelijk met haar voertuig in de berm terechtgekomen en dat ze toen met een stuurcorrectie heeft geprobeerd om haar voertuig weer terug op de weg te krijgen.

"In plaats van weer op de rijbaan te komen is de auto doorgeschoten en aan de andere kant van de weg in de sloot beland. Door de klap is de auto weer de kant opgekomen en is de bestuurster uit haar auto geslingerd", zo zegt de politie.

De opgeroepen hulpverleners konden niets meer voor de vrouw betekenen. Ter plekke is urenlang sporenonderzoek gedaan om de toedracht van het ongeluk te achterhalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
antijan (16-2-2017 om 14:03)
@ jan, het was een vrouw van Kloosterzande met een nl kenteken dus ik weet niet waar jij het over hebt....
Ik (15-2-2017 om 11:58)
Serieus Jan? Daar ga jij je nu druk om maken?? Wordt steeds gekker hier.
juriste (14-2-2017 om 15:22)
Voor alle betrokkenen heel veel sterkte
Jan (14-2-2017 om 13:03)
Sterkte voor de nabestaanden. Erg droevig bericht. Hopelijk een bedrijfswagen anders keert de verzekering nog niet uit ook als Nederlandse in een Belgisch voertuig
Cookie-instellingen beheren