Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Arrestaties bij wietkwekerij in winkelcentrum

Toegevoegd: 15-02-2017, 15.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een winkelpand in Winkelcentrum Dauwendaele in Middelburg is vandaag een wietkwekerij ontdekt. Er zijn drie arrestaties verricht.


Volgens de politie kwam rond 10.55 uur een melding binnen die aanleiding gaf voor het binnenvallen van het pand aan de Vrijlandstraat. De agenten roken buiten bovendien al een hennepgeur. In de opslagruimte van de winkel werden vervolgens 545 hennepstekjes aangetroffen.

De politie hield ter plaatse drie mannen aan. Het gaat om een 24-jarige Middelburger, een 52-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 27-jarige inwoner van Doetinchem. De drie zitten in beperkingen.

De kwekerij is geruimd door een gespecialiseerd bedrijf.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (15-2-2017 om 16:31)
@meisjemeisje: ik dacht al: die voelt zich vast onveilig! Dus u heeft natuurlijk gelijk de politie gelijk gewaarschuwd!?
meisjemeisje (15-2-2017 om 15:28)
k Vond het daar gisteren al verdacht... Stinken! En er liepen daar wat louche figuren rond! Voelde me er niet zo op mn gemak deze keer...
Cookie-instellingen beheren