Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval met beknelling Kruiningen

Toegevoegd: 03-07-2006, 23.59 uur
Door: Politie Zeeland

KRUININGEN - Omstreeks 17.19 uur vanmiddag heeft op de oprit naar de A58, ter hoogte van Kruiningen, een aanrijding plaatsgevonden.

Een 29-jarige man uit de gemeente Veere reed over de N289 in de richting van de Zanddijk. De 18-jarige Poolse bestuurder van een bedrijfsbusje wilde de A58 (in de richting van Bergen op Zoom) oprijden en verleende geen voorrang aan de man uit Veere.

Beide auto’s kwamen met elkaar in aanraking en beschadigden zwaar. Een inzittende van de personenauto klaagde over pijn in haar rug en nek. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. (Haar gegevens zijn nog niet bekend) Ook een van de inzittenden van het busje is overgebracht naar het ziekenhuis.

Over zijn letsel, alsmede zijn gegevens, is niets bekend. Beide voertuigen werden weggesleept door een takelbedrijf. De brandweer zorgde voor het schoonmaken van het wegdek. De Poolse bestuurder werd aangehouden en heeft op het bureau een verklaring afgelegd.

Hij vertelde dat hij verblind was geweest door de zon en de andere auto niet gezien te hebben. Ook heeft hij een blaastest afgelegd. De man had niet gedronken. Hij is, nadat hij in vrijheid werd gesteld, bij zijn verblijfplaats afgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren