Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Om wil tbs Terneuzenaar verlengen

Toegevoegd: 17-02-2017, 20.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De tbs met dwangverpleging die de 30-jarige Terneuzenaar S. B. in 2005 werd opgelegd, moet met één jaar worden verlengd. De officier van justitie in Middelburg heeft dat vrijdag geëist.

B. en zijn vriend R. D. (41) brachten op 8 december 2004 de toen 47-jarige Peter Blok uit Zaamslag op weerzinwekkende wijze om het leven. De twee gingen na een avondje stappen met drank, coke en hasj nar de woning van P. Kort na hun entree begonnen ze hem te slaan en te stompen, kreeg hij een stofzuiger tegen het hoofd gegooid. Toen Blok al op de grond lag werd er nog een tv op de al bijna stervende B. gegooid. Om er een eind aan te maken begon B. in Bloks nek te zagen.

Blok overleed kort daarna aan zijn verwondingen: een schedelbasisfractuur, verschillende botbreuken, ernstige weefselbeschadigingen, een geperforeerde long en hersenbeschadiging. D. loopt al enkele jaren weer vrij rond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (18-2-2017 om 10:43)
Dat je überhaupt nog daglicht mag zien na zo'n laffe terroristische handeling vindt ik walgelijk!