Weerbericht:
Vannacht helder, morgen overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 6 meldingen (geen file)

Snorfietser negeert stopteken en weigert blaastest

Toegevoegd: 18-02-2017, 15.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTERLAND - De politie heeft zaterdag op parallelweg van de N59 ter hoogte van Oosterland een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man negeerde een stopteken en weigerde een blaastest.

Dienders gaven de verdachte rond 00.30 uur een stopteken. Dit werd echter genegeerd en de man ging er in de richting van Bruinisse vandoor. De achtervolging werd ingezet. Maar gezien de zeer dichte mist besloten de agenten rustig te volgen om zo zichzelf en de verdachte niet in gevaar te brengen. Uiteindelijk moesten ze de man van zijn snorfiets af trekken.

De agenten wilden de man aanhouden voor het niet voldoen aan het gegeven stopteken. De verdachte verzette zich echter tegen zijn aanhouding. Daarbij probeerde hij de dienders te bespugen en schold hij ze uit voor ‘kankerlijers’. Ook spartelde hij flink tegen. Met vier agenten lukte het uiteindelijk om de man onder controle te krijgen.

De man weigerde een blaastest te doen. Bovendien bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Ook had hij een kleine hoeveelheid hennep op zak. De man is ingesloten en afgevoerd naar het cellencomplex in Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (18-2-2017 om 23:51)
Goed gewerkt! Oppakken die hap!
Tom Helgers (18-2-2017 om 16:15)
Prima gewerkt politie! Aanpakken dit soort lui. Ook al is het een snorfiets, als hij dronken en onder invloed een aanrijding veroorzaakt dan zal de verzekering niet uitkeren.