Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en zwaargewonde bij ongeluk Axel

Toegevoegd: 20-02-2017, 12.38 uur - Update: 20-02-2017, 14.49 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een verkeersongeval in Axel is aan het begin van de middag iemand om het leven gekomen. Een ander is zwaargewond geraakt.


Rond 12.35 uur reed op de Hulsterseweg een personenauto tegen een boom. Het voertuig was net een verkeersremmer gepasseerd en belandde aan de andere zijde in de berm. Hierna botste de auto tegen de boom.

In het voertuig zaten drie personen: twee vrouwen en een man. Eén van de vrouwen kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Zij werd met spoed per ambulance afgevoerd. De andere vrouw overleed ter plekke. De man zou de auto hebben bestuurd. Hij bleef ongedeerd en is door de politie aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

De weg was rond 14.50 uur nog afgesloten vanwege sporenonderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (21-2-2017 om 07:18)
Misschien moet iedereen zijn commentaar en speculaties voor zich houden. Jullie weten niet wat er gebeurt is. Hij reed niet te snel heeft zich aan de snelheid gehouden en was zeker niet bezig met zijn mobiletje. Hij heeft dit ook helemaal niet gewild. Als jullie er niks vanaf weten hou dan gewoon lekker je mond dicht. In plaats van de bestuurder de schuld te geven .
Sterkte (21-2-2017 om 01:34)
@Cerebrus - Voor jouw opmerking heb ik maar één kwalificatie: super dom ! Hij zal niet snel meer te hard door een snelheidsbeperkende maatregel rijden. Sterker nog, hij zal niet snel meer te hard rijden ook op een weg zonder beperkingen. Het zal hem nog heel lang bijblijven. Verschrikkelijk, een 18 jarige jonge vrouw, een meisje eigenlijk nog, dat hierbij het leven laat. Gecondoleerd nabestaanden, familie en vrienden van het slachtoffer en sterkte gewenst om dit verlies te verwerken. Sterkte ook voor het andere gewonde slachtoffer en sterkte voor de hulpverleners, die iedere keer weer geconfronteerd worden met verschrikkelijke beelden.
Bella (21-2-2017 om 00:58)
cabriomike en alle nabestaanden heel veel sterkte! Weer een jonge gast (18 jaar), met ontzettend veel rij- en levenservaring. Triest voor degenen die achter blijven. Er wordt zo vaak te snel gereden, zo vaak nog even een telefoon gecontroleerd tijdens het rijden, een cd gewisseld, een moment van onachtzaamheid en weinig rij-ervaring. Ik wil niet zeggen dat dit bij een meer ervaren bestuurder niet kan gebeuren, maar de jongeren zijn vaak in gedachten heer en meester van de weg, met hoge snelheden, weinig afstand houden, etc. etc. Het jaar is nog geen 2 maanden oud en in Zeeuws-Vlaanderen zijn al de nodige verkeersslachtoffers te tellen.
Tanneke (20-2-2017 om 22:44)
Ik reageer nooit, maar kan dit niet laten. Ik was als eerste aanwezig na het ongeluk en het was verschrikkelijk. Maar de reacties hier van mensen die niet weten wat er is gebeurd, maar wel hun oordeel klaar hebben, dat is pas walgelijk. Ook de bestuurder is slachtoffer.
WB (20-2-2017 om 22:32)
Allereerst veel sterkte voor de familie van het overleden meisje. En ook voor de andere familie die nu in spanning zit. Maar ook niet te vergeten voor de bestuurder! Ik wens je enorm veel sterkte. Iedereen is jong geweest, en iedereen heeft wel in zijn herinnering een moment waarvan je weet dat het ook anders had kunnen gaan, maar het net-net goed ging. Beste jongen, ik wens je enorm veel sterkte! Je bent voor de rest van je leven getekend door dit ongeval. Ik hoop dat je goed wordt opgevangen door hulpverleners. Beste lezers, laten we er vanuit gaan dat hij niet expres iemand dood heeft gereden en door een ogenblik "jong-zijn" nu levenslang heeft... Veel sterkte voor allen.
rachel (20-2-2017 om 22:24)
Laat alle beschuldigende teksten maar achterwege . . . RESPECT, heel veel sterkte voor alle betrokkenen!!
Cookie-instellingen beheren