Weerbericht:
Enkele buien. Zaterdag zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt fatale sprong van flat Goes

Toegevoegd: 21-02-2017, 17.00 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie onderzoekt een fatale sprong van een flatgebouw aan de Bongerd in Goes. Volgens de politie was er sprake van suïcide.


Het slachtoffer belandde rond 16.00 uur naast het flatgebouw op de grond. De ambulancedienst en de traumahelikopter werden nog opgeroepen maar de hulp voor het slachtoffer kwam te laat. De traumahelikopter kwam niet meer ter plekke.

De technische recherche is inmiddels ter plaatse om onderzoek te doen. De omgeving is afgezet en de brandweer heeft zeilen gezet.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of 0900-0767 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op www.113online.nl of www.sensoor.nl.

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-2-2017 om 07:52)
Wat gaat zon jongen nog zo jong tot zoiets over je eigen te begeven om van een flat gebouw te springen om zijn leven te beëindigen, dat je het niet meer ziet zitten om nog verder door gaan ,wie weet misschien niet meer mee te kunnen op de school het pesten wat steeds meer voorkomt enz en de bezuinigen die steeds verder gaat, kan wel eens te veel worden waardoor zo iets vreselijk gebeuren kan
speelman (22-2-2017 om 00:32)
@Drica wat weet jij van mijn geval? En ja klopt pestgedrag is erg ik leer de mijne zeker t niet te doen , want mijn autistische zoon word genoeg gepest , en met bezuinigingen bedoel ik dat er leraren genoeg zijn en hier beter op ingaan specialistische mensen op scholen die er horen te zijn voor leerlingen en kinderen die hulp vragen en nodig hebben dus begrijp of vraag iets eerst voordat je veroordeeld bokito.
Aplo (22-2-2017 om 00:02)
Vreselijk die man stond vorige week ook op de 10de verdieping heb toen de politie gebeld en zijn gekomen hebben hem meegenonen....maar je ziet vanmiddag is hij weer terug gekomen om van de 7 de verdieping te springen was erg eng. ik ben bewoner van de Bongerd.
Drica (21-2-2017 om 21:23)
@speelman, in jouw geval wil bokito ook een pijpje meeroken. je praat eerst over bezuinigingen en dan over die 14 jarige. Die is echt niet door de bezuinigingen gesprongen maar omdat een klasgenote een naaktfoto van hem op sociale media heeft gedeeld dusPESTGEDRAG! Vecht voor je kind en leer het om niet te pesten want dat is soms erger dan de bezuinigingen.
speelman (21-2-2017 om 20:20)
Sterkte voor de nabestaanden ik reed er net langs nadat t gebeurd was heftig , en inderdaad de bezuinigingen daardoor is de hulp in deze tijden waardeloos , heb er prive mee te maken maar blijf vechten voor me kind , dit is de tweede in een week ook een 14 jarige jongen sprong van een flat , ze schieten echt tekort in de zorg en wie zijn fout is dat?.....
Paul (21-2-2017 om 19:57)
Triest de weg van de minste weerstand kiezen,en nee niet roepen dat ik niet weet hoe het zit,dat weet ik nml wel. Je zadelt anderen op met de gevolgen. Hulpverleners worden hier s'nachts gillend van wakker om maar niet te spreken van de gene die je vind. Er is altijd overal een oplossing voor,ALS JE MAAR WIL.
Cookie-instellingen beheren