Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en droog, morgen kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Politie onderzoekt fatale sprong van flat Goes

Toegevoegd: 21-02-2017, 17.00 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie onderzoekt een fatale sprong van een flatgebouw aan de Bongerd in Goes. Volgens de politie was er sprake van suïcide.


Het slachtoffer belandde rond 16.00 uur naast het flatgebouw op de grond. De ambulancedienst en de traumahelikopter werden nog opgeroepen maar de hulp voor het slachtoffer kwam te laat. De traumahelikopter kwam niet meer ter plekke.

De technische recherche is inmiddels ter plaatse om onderzoek te doen. De omgeving is afgezet en de brandweer heeft zeilen gezet.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of 0900-0767 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op www.113online.nl of www.sensoor.nl.

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (21-2-2017 om 19:52)
@Kees, Dan moet je er iets aan gaan doen om uit die uitkering te komen. Je krijgt maandelijks een gift om je te stimuleren om door werk meer te gaan verdienen. Veel werkenden heben soms maar een paar honderd euries meer dan de bankhangers. Jullie weten het allemaal zo goed maar waar waren jullie toen deze persoon om hulp schreeuwde?
kees (21-2-2017 om 18:46)
Het ligt niet altijd aan de zorg en hulpverlening maar vaak ook aan de politiek. Als je bijvoorbeeld zonder werk komt te zitten met een huur van 500+ per maand kan je de eerste 3 jaar geen andere woning krijgen maar de vaste lasten gaan wel door. Gemiddeld heb je 1000 euro vaste lasten per maand terwijl de uitkeringen hiervoor te laag zijn. Een uitkering zou eigenlijk 1300 netto moeten zijn. En als je dan in de knel komt dan spring je. Daar help geen hulpverlening aan Veel sterkte voor de nabestaanden
remco (21-2-2017 om 18:24)
[email protected] wat je zegt is gewoon waar kan geen worden toe voegen ik wens de familie en vrienden heel veel sterkten toe
Frits (21-2-2017 om 18:21)
Triest voor alle betrokkenen. Wat ook triest is dat er weer met een vingertje naar de overheid gewezen wordt. Er wordt ieder jaar meer uitgegeven aan zorg, maar de betweters blijven roepen over bezuinigingen. Of je daarmee zulke zaken oplost. Niet dus! Ja; ik heb er dagelijks mee te maken dus weet een beetje hoe het werkt.
Ikke (21-2-2017 om 17:19)
Blijven bezuinigen op de zorg & hulpverlening... zonde dat dit nodig is... weet zelf hoe dit voelt helaas. heel veel sterkte aan de nabestaande!
Cookie-instellingen beheren