Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie 17-jarige jongen voor nieuwjaarsrellen

Toegevoegd: 22-02-2017, 13.41 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanmorgen een 17-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden. De recherche verdenkt hem van betrokkenheid bij de nieuwjaarsrellen in Vlissingen.


De jongen zou eind december samen met anderen in de Bloemenbuurt brievenbussen hebben opgeblazen. De schade die daardoor is ontstaan wordt geschat op bijna 14.000 euro. De woningbouwvereniging heeft aangifte gedaan van deze vernielingen.

Verder wordt de jongen ook gehoord over andere zaken, zoals het verhandelen van illegaal vuurwerk en het overtreden van de wet Wapens en Munitie. Onder leiding van de Rechter-commissaris is vanmorgen een doorzoeking gedaan in zijn woning.

Het recherche-onderzoek is nog in volle gang. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Justin (22-2-2017 om 14:06)
17 jaar, een beetje taakstraf bij buro halt en hij heeft zijn strepen behaald bij zijn matties door zijn verachting van de nederlandse maatschappij in gewelddaden en criminele vergrijpen toonbaar te maken. Nederland is weerloos gemaakt hiertegen door de kuffellinksen die vinden dat we medelijden moeten hebben met dit soort kinderen, terwijl ze dan wel instemmen met de afbraak van de jeugdzorg, integratie en politie op straat. En wie gaat die 14.000 euro schade betalen ? Niet dat arme kindje natuurlijk, de ouders vast ook niet. De huurders samen dus, want die hebben dat over om kinderen te beschermen. Gewoon die hele familie deporteren naar eigen land en basta, want die moesten toch oprotten van rutte ? Zelf gaan ze dus niet.
Cookie-instellingen beheren