Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval Axel

Toegevoegd: 22-02-2017, 16.22 uur
Het gewonde slachtoffer is inmiddels weer thuis.
Het gewonde slachtoffer is inmiddels weer thuis.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie is op zoek naar twee specifieke getuigen van het dodelijke verkeersongeluk afgelopen maandag op de Hulsterseweg in Axel.


Het gaat volgens de politie om een vrouw in een personenauto die meteen na het ongeval is gestopt op de Hulsterseweg en daarna ook weer is doorgereden. "Ook zoeken we contact met een persoon die zich in een reactie op het ongeval op deze website ‘Cabriomike’ noemt. Deze twee mensen worden vriendelijk verzocht contact met ons op te nemen", zo zegt de politie.

Bij het ongeluk kwam een 18-jarige vrouw uit Terneuzen om het leven. Een eveneens 18-jarige vrouw uit Hulst raakte gewond. Haar letsel bleek minder ernstig dan in eerste instantie gedacht en heeft het ziekenhuis inmiddels mogen verlaten. De bestuurder van de auto, een 18-jarige man, werd aangehouden maar is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Getuigen kunnen contact opnemen via het algemene nummer 0900-8844, maar ook via WhatsApp op het nummer 06-12207006. Getuigen kunnen zich ook op het politiebureau in Terneuzen melden voor een persoonlijk gesprek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (23-2-2017 om 11:25)
Als je een reactie plaats moet je je emailadres invoeren. Lijkt mij niet zo heel moeilijk om dan "Cabriomike" te vinden.
Marco (23-2-2017 om 08:26)
Ik snap sowieso niet dat je als getuige jezelf niet meldt. Je snapt toch wel dat je mogelijk iets kunt betekenen in zo'n situatie. Al is het maar om iets te kunnen verklaren voor de nabestaanden. Hopelijk worden de getuigen snel gevonden en zijn hun verklaringen bruikbaar.
fietser (22-2-2017 om 21:40)
op Facebook was er een vrouwtje die reageerde dat ze er bij waren geweest, bedoeld men die? Ze vond het heel erg dat ze niets meer kon betekenen voor het meisje!!!
Cookie-instellingen beheren