Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 328 km

Zeeuws-Vlaamse politie deelt 14 boetes uit

Toegevoegd: 22-02-2017, 22.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens surveillances in de regio Zeeuws-Vlaanderen heeft de politie woensdag in totaal 14 bekeuringen uitgeschreven.


Acht van de boetes werden uitgedeeld aan weggebruikers die tijdens het rijden een mobiele telefoon vasthadden. Vijf bekeuringen werden uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel.

De politie beboette ook iemand die een kindje op de passagiersstoel vervoerde zonder hierbij gebruik te maken van de benodigde kinderbeveiligingsmiddelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (23-2-2017 om 13:52)
Ga boeven vangen.
Johan (23-2-2017 om 11:57)
Goed werk politie,en hopelijk gaan de bekeuringen hiervoor ook eindelijk eens flink omhoog.
Terneuzenaar (23-2-2017 om 10:49)
Normaal klaag ik niet over de politie maar een goede bekende van mij was een van de 14.. erg stom natuurlijk dat die persoon de telefoon beet had in de auto. Echter stond ze nagenoeg stil op een parkeerterrein, na de aanhouding werd er niet gesproken over de gevaren maar kwam de opmerking van de dienstdoende agent... niet meer doen... want het is duur... Deze actie is niet op verkeersveiligheid gericht maar op het halen van de quota zodat er in ieder geval een schijn is dat er extra aandacht aan gegeven word.. gewoon voor de statistieken.. Heel jammer, beter kunnen ze controleren op de provinciale wegen, waar met 80 of 100 er lustig op los geappt en gebeld word! Het is te eenvoudig om te roepen dat er nog zwaarder gestraft moet worden.
RteV (23-2-2017 om 00:25)
Ongelofelijk. Wanneer gaan ze het eens leren. 14 potentiƫle slachtoffers en dan hebben we het bij de gebruikers van hun mobieltje nog niet eens over eventuele onschuldige tegenliggers, fietsers of wandelaars, die ze door hun onbezonnen gedrag eveneens slachtoffer kunnen maken. Eigenlijk is het gewoon misdadig en zou het niet handsfree gebruik van mobieltjes niet alleen met een boete moeten worden afgedaan, maar daarnaast met een half jaar rijontzegging. Wellicht dat dat meer afschrikt..
Cookie-instellingen beheren