Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Familieruzie Heinkenszand: Vrouw zwaargewond

Toegevoegd: 23-02-2017, 11.54 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij een ruzie in de familiaire sfeer is woensdag in Heinkenszand een vrouw zwaargewond geraakt.


De mishandeling vond rond 12.15 uur plaats in een woning aan de Nagelkruidstraat. Het slachtoffer, een 60-jarige vrouw, ging na de ruzie voor medisch onderzoek naar de huisartsenpost. Vervolgens werd ze opgenomen in het ziekenhuis in Goes omdat ze zwaargewond bleek te zijn geraakt.

Agenten hebben in de Nagelkruidstraat een 26-jarige man uit Heinkenszand aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. De man is woensdagmiddag verhoord en mocht het bureau rond 18.00 uur na overleg met de officier van justitie weer verlaten. De man blijft volgens de politie wel verdachte in de zaak.

De politie is een onderzoek gestart en zal onder meer het slachtoffer nader gaan horen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (1-3-2017 om 00:43)
Ik ben heel benieuwd wie die vrouw is en wie de 26 jarige. Ik heb namelijk een naar onderbuik gevoel hierover.
Bekende van de familie (26-2-2017 om 18:50)
Dat ben ik volledig met je eens dat er geen handgemeen mag ontstaan alleen is het oneerlijk dat hier de 26jarige als slecht persoon word weggezet terwijl er al meerdere mensen grote problemen hebben met deze persoon en daar komt nog bij dat ze dus een 64 jarige vrouw lastigvalt die lichamelijk gehandicapt is en niet voor zich zelf op kan komen en als je ziet wat deze persoon doet (alleen een duw geven) is volgens mij gewoon gepast reageren en om dan vervolgens te zeggen dat je zwaargewond bent zegt wat over die persoon
Mar (26-2-2017 om 14:57)
Bekende van de familie: dan mag er nog geen handgemeen ontstaan. Jouw bericht riekt naar goedpraten.....
Bekende van de familie (26-2-2017 om 10:28)
Dr word alleen nergens gemeld dat deze "zielige" 60-jarige vrouw al maanden de hele familie zowel psychisch als lichamelijk lastigvalt en dat ze op dit moment een 64-jarige gehandicapte vrouw lastig aan het vallen was, en dat daarop iemand reageerde. En zwaargewond?? Er word alleen een duw gegeven (alles is gefilmd met een beveiligingscamera) Daarbij is deze vrouw psychisch niet in orde en zou eigenlijk professionele hulp moeten aanvaarden!
Mar (25-2-2017 om 22:53)
Wat een misselijke kl.....! Hopen dat deze dader flink wordt gestraft.
Cookie-instellingen beheren